LIVET MÅ GÅ VIDERE

Categories Ikke kategorisert

Æææh vi er i 2018 folkens! Om to dager er det et år siden jeg reiste ned til Mexico, uvitende om hva som ventet meg. Jeg hadde aldri sett for meg andreplass, kjæreste, ny samboer og en blogg som ligger på topplisten. Det er helt sykt å tenke på hva jeg har fått ut av dette, og jeg som tenkte å trekke meg. Jeg kjenner at jeg er skikkelig misunnelig på de som skal reise ned dit nå, men samtidig som jeg tenker at det er på tide å gjøre noe nytt. Jeg kan ikke henge meg fast i fortiden, for det er faktisk fremtiden man skal fokusere på. Jeg har allerede fått oppleve Mexico og Paradise Hotel, så nå er det på tide å satse på noe større. Jeg tror.. eller jeg vet at 2018 kommer til å bli mitt år. Det skal skje store forandringer i livet mitt, noe jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til. 

I går gjorde jeg faktisk noe jeg ikke har gjort siden 2010. Jeg var ute å så på raketter. Alle som kjenner meg vet hvor stort dette er for meg. Jeg har vært livredd for raketter helt siden 22.juli. Raketter og skudd høres ganske likt ut, og det kan derfor være veldig krevende for meg å høre på dette. MEN jeg har bestemt meg for at livet MÅ gå videre, og jeg kan derfor ikke unngå dette hvert eneste år. Det skal sies at jeg var livredd, men jeg gjennomførte det likevel. Det var utrolig deilig å endelig kunne føle meg litt normal igjen. For første gang på 6 år var jeg ikke den som satt inne med headsett på. Jeg var ute sammen med alle andre, og jeg fikk endelig et nyttårskyss igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg kysset klokken 00.00, jeg vet faktisk ikke om jeg har gjort det før? 

Dette var faktisk den beste starten jeg kunne fått på 2018. Jeg kjenner jeg er klar for et liv uten angst og stress. Jeg kjenner endelig at jeg er klar for å legge 22.07.2011 bak meg.

Snapchat; Sofieeec <3

11 kommentarer

11 thoughts on “LIVET MÅ GÅ VIDERE

  1. Jeg legger vanligvis ikke ut noen kommentarer på blogginnlegg men akkurat idag ville bare stikke innom å si at du er så utrolig sterk som gjør så godt du kan å leve livet videre. Det står du i stor respekt av. Stå på videre and keep doing you❤️Du er et utrolig godt forbilde for mange der ute, uansett hva andre sier. Godt nytt år, jeg heier på deg.

  2. Godt nyttår, fantastiske deg ❤️ Gleder meg til å følge med på alt det bra du gjør i dette året også❤️ Du er en STOR inspirasjonskilde!!

  3. Du er en fantastisk jente Sofie. Du fortjener alt godt her i livet og selv om jeg ikke alltid er enig med deg og har faktisk skrevet en kritisk kommentar til deg en gang så heier jeg på deg 😊 Håper alle drømmene dine vil gå i oppfyllelse i 2018 og at du kan nyte livet på en ny måte ❤

  4. Tipper det må ha føltes både godt og vondt å trø over det steget der du endelig lar degselv gå mer og mer videre i livet. Du er så flink og modig, og det håper jeg du klarer å ta til deg, spesielt når du får så mye unødvendig hets fra alle vinkler. Jeg ønsker deg og Morten alt godt dette året, ta vare på hverandre <3

  5. Hei, jeg elsker bloggen din, og elsker at du setter mykje fokus på sex og ting som kanskje er litt flaut å snakke om. Jeg forstår veldig godt at det er vanskelig for deg å snakke og tenke på Utøya og 22.juli etter alt du har vært gjennom. Jeg vil bare si at du er utrolig sterk som greier å beherske ein så stor opplevelse i ditt liv. Du skriver at du prøver å legge det bak deg osv, men hvorfor gjør du det. Jeg veit at det trengs mykje energi og krefter å tenke på det, men jeg vil bare si at du ikke må legge det bak deg. Jeg har opplevd mange vanskelige ting i livet mitt, men for meg hjalp det å ha det med meg videre i livet. Dette er vanskelig for deg, og jeg bærer en stor respekt til deg, men ikke blokker følelsene, bær det med deg og bli sterkere!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *