STORYTIME: ONE NIGHT STAND ENDTE I BÆSJ

Categories Personlig

Her om dagen byttet jeg på sengetøyet mitt der jeg igjen ble minnet på en av de verste kveldene i mitt liv. Jeg hadde akkurat møtt en gutt som jeg var veldig betatt av, og det var selvfølgelig ekstremt viktig for meg at han skulle like meg. Vi hadde vært en tur ute på byen, og han ble med meg hjem for å overnatte. Vi begge var ganske fulle, så det siste jeg kan huske var at jeg la meg ned i sengen å prøvde for harde livet å holde meg våken. 

Dagen etter våknet jeg uten han. Ble han egentlig med hjem? Hadde han dratt i løpet av natten? Plutselig kjente jeg noe hardt og ubehagelig under rumpa og ryggen min, og til min store forskrekkelse var det BÆSJ i hele sengen. Det hjalp ikke på fylleangsten da jeg plutselig så at han lå på gulvet ved siden av sengen. Hadde jeg virkelig bæsjet i sengen mens han lå der? Jeg kan love dere at jeg aldri har hatt så fylleangst og panikk før, det var virkelig helt jævlig. Jeg klarte omsider å snike meg ut av rommet og inn på badet. Jeg husker enda hvor jeg gruet meg til å sjekke trusa mi, og få bekreftet at jeg faktisk hadde vært så full at jeg hadde BÆSJET PÅ MEG. Dere kan tro jeg ble overlykkelig da det ikke var noe som helst i trusa mi, og alt var helt rent nedentil utenom rumpeballene mine som var dekt i bæsj. 

Om ikke jeg har bæsjet på meg, hvor f*en kommer denne bæsjen fra da? Er det han? Jeg sneik meg inn på rommet igjen og sjekket telefonen min. “Ey, Celine har bæsjet i sengen, hadde ikke tid til å fjerne”. Celine ble passet den natten, og hun hadde altså funnet ut at hun skulle bæsje i sengen min før hun dro. HVORDAN KLARTE JEG IKKE Å OPPDAGE AT JEG LA MEG PÅ MASSE BÆSJ? HVOR FULL VAR JEG? Det er faktisk så sykt nasty å tenke på at jeg har sovet i Celine sin bæsj, og at jeg har gnikket den opp over ryggen min. Det verste av alt er vel egentlig det at jeg tok med meg en fyr hjem til en seng full av bæsj.


SE PÅ DETTE! Ja, madrassen har vært på rens. Den så enda verre ut for noen år siden, haha!

Jeg bestemte meg for å vekke han til slutt, og fortelle hva som hadde skjedd. Hans historie var derimot enda verre enn hva jeg hadde forventet. Han hadde våknet opp midt på natten av at det hadde luktet rart, så hadde han tatt en titt under dyna for å sjekke. Synet som møtte han da var at jeg lå i masse bæsj, og han trodde naturligvis at jeg hadde bæsjet på meg. Jeg synes enda det er helt utrolig at han ikke forlot leiligheten min umiddelbart, men ble faktisk værende, haha! Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde våknet midt på natten på grunn av at daten min hadde “bæsjet” på seg. Jeg får faktisk enda vondt i magen av å skrive dette innlegget, det var SÅ flaut. 

22 kommentarer

22 thoughts on “STORYTIME: ONE NIGHT STAND ENDTE I BÆSJ

  1. Er det ikke på tide å kjøpe ny madrass da?
    Nå har du jo sikkert penger til det ( kanskje ikke denne måneden men neste)

  2. Hahahahahahahahaha! Nå lo jeg så høyt at de på Kontoret ved siden av kom inn for å høre om det går bra med meg😂😂😂👏👏👏👏 fantastisk lesning! 😂😂😂👌

  3. Hahahaha 😂 Fy faen 😂 Sorry meg altså, men dette var skikkelig komisk! Made my day 😂

  4. Ingen bryr seg om du har bæsja på senga elle ik lzm det r bare nasty ærlig hva legger du ut?

  5. Hahahahaha, det er det morsomste jeg har lest! Jeg sitter her og knekker sammen av latter mens jeg leser innlegget, fordi jeg kan se situasjonen for meg. Tidenes fyllehistorie!

  6. Hvordan kan du tjene så dårlig en måned, når du ligger så høyt oppe på topplisten?? Og du har noen måneder rundt 100.000 i lønn?? Skjønner liksom ikke det helt.. Er det for du har mindre samarbeidspartnere?? Stina har jo godt betalt hver måned, enno hun ligger langt under deg på topplista.. Så det skjønner jeg ikke helt..?? Håper du svarer og kan forklare det litt:)

  7. Anonym: Vil nok tro at alle bloggere har gode og dårlige måneder, bare at man ikke snakker om de 🙂 For noen er jo økonomi veldig privat. Januar og februar er veldig dårlige måneder her i bloggverden, så det er ikke så unaturlig å tjene mindre. Det er komplisert å forklare, men det har blant annet med annonser å gjøre også ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *