KJÆRESTEN DIN ER PÅ DO MED VENNINNA MI

Categories Reise

Jeg hater virkelig å innrømme at teite kommentarer om at Morten er utro går innpå meg, men noen ganger kan jeg bli skikkelig usikker over ting jeg får tilsendt. Jeg liker jo å tro det beste om mennesker, så for meg er det vanskelig å forstå hvorfor noen skal skrive stygge kommentarer kun for å ødelegge mellom to personer. Jeg har vært åpen med dere tidligere å fortalt at noen av kommentarene jeg får har gått innpå meg, og at det var derfor jeg valgte å ikke skrive om Morten en periode.

Det er ikke mange helger siden jeg fikk kommentar om at “kjæresten din er på do med venninna mi“. Det morsomme da var at Morten lå å sov ved siden av meg, så hvordan han klarte å være to steder samtidig lurer jeg virkelig på. Slike kommentarer går inn det ene øret og ut det andre igjen, for det skal litt mer til enn at “Morten lå med venninna mi” for å gjøre meg usikker. Likevel er det noen som klarer det, spesielt denne personen som la igjen en spesifikk kommentar med Snapchat-navnet til en jente som skulle ha filmet Morten “in action”. 

Hva tror dere skjedde så? Hun hadde ikke lagt ut en eneste Snapchat, det hadde absolutt ikke skjedd noe som helst og jeg hadde vel egentlig bare blitt skikkelig lurt. Vi skjønte jo til slutt at denne jenta skrev denne kommentaren i håp om å få seg litt flere følgere på Snapchat, så jeg burde vel egentlig bare gratulere henne for å ha klart det oppdraget. Det er utrolig synd at jeg må være så forsiktig med hva jeg skriver og deler på denne bloggen, kun for å skjerme oss fra å få kommentarer som skaper usikkerhet. Jeg håper virkelig at dere som holder på sånn her snart skaffer dere en hobby snart, slik at dere finner noe annet å fylle dagene deres med. 


Kjolen er fra en random butikk. 

Akkurat nå ligger vi i sengen. Isabelle og jeg blogger, mens Martine sover. Klokken er nå 22.00 her i Los Angeles, men det føles ut som at den er 03.00. Vi alle er skikkelig trøtte, så vi klarer ikke å bestemme oss for om vi skal ut eller ikke. Jeg har egentlig aldri forstått hvorfor man kaller det for ferie, for jeg er med sliten på ferie enn hva jeg er hjemme. Jeg vet ikke med dere, men jeg gjør MYE mer når jeg er ute å reiser enn hva jeg gjør hjemme i Oslo. Jeg vil oppleve mest mulig og da står dessverre ikke avslapping og søvn øverst på lista mi. Jeg vurderer likevel å prioritere søvn i dag, for vi skal ut torsdag, fredag, søndag, mandag og tirsdag. Likevel er det mange morsomme mennesker som skal ut i dag, så jeg tror vi kan få en skikkelig bra kveld. DILEMMAA, HELP US!!!

Jeg må forresten fortelle dere om noe kleint/morsomt som skjedde i går. Jeg har aldri vært en sånn person som har fulgt kjendiser på sosiale medier, så det er derfor svært få jeg kjenner igjen om jeg møter de på gata. I går var Future på samme bord som oss, noe hverken Isabelle, Martine eller jeg visste. Jeg tok derfor opp telefonen for å filme en random snap og noen sekunder senere hadde jeg livvakten til Future ved siden av meg, haha. Det er jo ikke lov til å filme rundt kjendiser og ofte er det så strengt at de tar mobilene til de som er i nærheten av de. Jeg måtte derfor vise han at Future ikke var med i videoen min, HVOR FLAUT ER IKKE DET? Alt ordnet seg med engang han så at jeg ikke hadde filmet han, men det var likevel utrolig pinlig de sekunden jeg ble tatt for “ulovlig” filming. Kjipt at han nå sikkert tror at jeg er en ekte blodfan 🙁 håper jeg aldri møter han igjen, haha.

15 kommentarer

15 thoughts on “KJÆRESTEN DIN ER PÅ DO MED VENNINNA MI

  1. Blir kvalm av sånne mennesker. Tenker at det sitter noen snørrunger bak tastaturet og ikke har noe bedre å finne på. Tragisk at folk holder på sånn. Håper uansett du koser deg i LA 😄

  2. Føler du deg ikke litt utestengt av Martine og Isabelle? Når jeg ser på snappen og bloggen deres er det jo bare bilder av de, hva skjer?

  3. Hva skjer etter finalen i Paradise Hotel, fester dere og sover en natt på hotellet eller drar dere til et annet hotell.

  4. hva er greia med jenter som prøver ødelegge forholdet til andre jenter? hvorfor ikke være glad på andre sine vegne som har funnet kjærligheten. Finn deg kjæreste selv istedenfor å prøve og ødelegge for andre. jesus.

  5. kan du gjøre deg selv en stor tjeneste? IKKE skriv mer om disse nettrollene, ikke vis at de gjør deg usikker, ikke vis at de plager deg nok til at du skriver innlegg etter innlegg om dem og falske rykter. du er i fuckings LA!!! nyt livet, lag noen videoblogger hvor vi følger dere fra frokost til nattklubb- DET vil leserene ha. ikke mer drama om jodelnerder og keyboard gangstere

  6. Slutt å vær sånn mot Sofie!!!! Tror ikke dere hadde likt om andre sa at kjæresten din lå med venninna di!!! Støtter deg 110% Sofie❤️ Bare stå på, du er fantastisk❤️❤️❤️❤️

  7. Jeg tror ikke folk bryr seg om hva du eller nadre synes om de stygge kommentarene de skriver til deg. De får oppmerksomhet og det er det jeg tror de bryr seg om, uansett om det er positiv eller negativ oppmerksomhet eller om folk vet hvem de er så er det uansett oppmerksomhet de får. Sånn at det er dessverre trist at det er noen som har et så desperat behov for oppmerksomhet at de driter oppi om folk vet hvem de er eller om det er positiv eller negativ oppmerksomhet de får. Altså jeg sier ikke at det de gjør er greit og jeg mener ikke å forsvare dem på noen måter, men jeg sier bare fakta siden det er nok dessverre sant det jeg sier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *