ALDRI SKRIV BLOGGINNLEGG I FYLLA

Reklame | annonselenker - Nelly

Som dere vet så er tidsforskjellen fra Los Angeles til Norge ganske stor. Jeg må derfor blogge på natten for å publisere i riktig tid i Norge. Jeg vet at bloggingen min har vært ekstremt dårlig de siste dagene, men heldigvis (uheldigvis) reiser jeg hjem i dag. Jeg lover derfor å være 100% tilbake fra og med i morgen. Jeg fikk uansett ganske dårlig samvittighet da jeg kom hjem fra byen i går og bestemte meg derfor for å skrive et innlegg til dere, det hele endte med at jeg selv forsto at jeg var for full til å kunne blogge akkurat nå. Isabelle og jeg holdt på å le oss ihjel da jeg leste gjennom blogginnlegget, for jeg hadde skrevet så mye som ikke ga noe mening. Jeg bestemte meg derfor for å spare de beste sitatene og dele de med dere. 

Etter mye om og men klarte vi til slutt å komme oss inn i leiligheten, men da hadde vi selvfølgelig dårlig tid på grunn av en avtalte vi hadde klokken 21.30. Det viste seg (as always) at Martinetøflus ville være hjemme på grunn av kjæresten, hehe <3” Martinetøflus? hahaha!! Jeg forstår ikke hvorfor jeg skrev om Martine engang, for hun er jo ikke her? 

Jeg har mye jobb og familie å ta igjen når jeg kommer hjem, så det gleder jeg meg veldig til. MEEEN Vi snakkes bebbis <3” Jeg har mye familie å ta igjen når jeg kommer hjem?? og hva skjer med ordet bebbis? haha. 

Gjerne send meg en melding likevel om de skulle være noe!” Send meg en melding om hva? haha jeg dør av meg selv. 

PS; I dag møtte vi kjæresten/eksen til Kendall Jenner. Jeg personlig visste ikke hvem han var, men Isabelle er sååå håndball-fan at hun holdt på å svime av. HVOR KLISJE ER IKKE DET??? haha.” Nummer 1. han er basketball-spiller. Nummer 2. Isabelle er ikke håndball-fan. Nummer 3. Isabelle holdt IKKE på å svime av, haha. Hun fikk selvfølgelig sjokk av å se han, men svime av var virkelig å overdrive. 


(annonselenker) Bikini. HER / Caps. HER / Bukse. HER

Som dere sikkert forstår så var jeg ganske full i går, for ingenting av det jeg har skrevet over gir mening. Det ble uansett en veldig morsom historie, det er helt sikkert. Nå skal jeg begynne å pakke, så snakkes vi senere <3

18 kommentarer

Siste innlegg