ÅPENT FORHOLD, DATING OG KRANGLING

Categories Personlig

JEG SVARER PÅ RYKTER 

Er det sant at du og Morten har et åpent forhold slik som flere i kjendis-Norge? 
Hva andre driver med har jeg ingen anelse om og skal heller ikke uttale meg på det, men vi har ikke et åpent forhold. All respekt til de som klarer det, for det er absolutt ikke noe for meg. Skulle Morten kunne hatt sex med andre jenter ville jeg nok dødd av sjalusi og sinne, haha! Så nei, dette stemmer ikke. 

Hei. Fikk høre at du hadde kontakt med en annen gutt rett etter Mexico. Datet ikke du og Morten på dette tidspunktet?
Det stemmer at jeg hadde kontakt med en annen gutt rett etter at vi kom hjem fra Paradise Hotel. Morten og jeg hadde ikke kontakt på flere uker etter at vi kom hjem. Det var ikke før premierefesten at Morten og jeg begynte å snakke igjen. 

Både du og Andrea sier at det ikke er en spesiell grunn til at dere flytter fra hverandre, men sannheten er vel egentlig at dere har kranglet masse? 
Vi har vel aldri sagt at det ikke er en spesiell grunn, for det er det. Andrea synes denne leiligheten blir for dyr og jeg ønsker ikke å flytte, det ble derfor naturlig for oss å skille lag. Det er selvfølgelig kjempetrist, men sånn er det noen ganger. Jeg har flyttet så mye de siste årene, så nå er jeg klar for å slå meg til ro. Andrea og jeg har kun kranglet en gang, så det stemmer heller ikke, haha!

Er egentlig bloggen ditt levebrød? Fikk høre for noen måneder tilbake at du har en annen jobb ved siden av, men synes det er flaut å innrømme.
Ja, det er det. Jeg har ikke hatt en annen jobb siden desember 2016, så det stemmer ikke. Jeg levde av sparekontoen min da vi kom hjem fra Mexico, hehe ups! Jeg ville satse fult og helt på bloggen, så det var uaktuelt for meg å finne meg en jobb som kom til å ta opp mye av tiden min. 

Er du bifil? 
Nei, det er jeg ikke. Jeg har faktisk fått dette spørsmålet flere ganger, men har ingen anelse hvor det kommer fra? Jeg har kun vært sammen med og forelsket meg i gutter. Skulle jeg en dag føle noe annet så hadde det vært helt greit, men jeg er nok 100% hetero.

Har dere hørt noe mer om meg? Legg igjen en kommentar så skal jeg svare <3

10 kommentarer

10 thoughts on “ÅPENT FORHOLD, DATING OG KRANGLING

  1. Er sant at vaginaen din er så trang at dere nesten ikke kan sex? At det er grunnen til åpent forhold?

  2. Kan du fortelle hva som har skjedd siden du og Morten slo opp og ble sammen igjen, og har hatt de pausene deres. Eller er det for personlig?

  3. ☝🏼 Jeg har forstått det sånn at dere bare hadde en pause, Sofie. Men her i et innlegg skrev du «vi ble sammen igjen», derfor kan det nok tolkes for mange at det faktisk var slutt mellom dere.
    Ellers er jeg fortsatt like stor fan av bloggen din, jeg altså 💗 Tenkte bare å svare slik at du er obs på hva du skriver. Noen lesere tar alt for god fisk, vet du.

  4. «Vi ble ikke sammen igjen for at jeg var redd for å være alene, vi ble sammen for at vi virkelig ønsket å gi forholdet vårt en siste sjanse«. HAHA herregud jeg er ikke en så pirkete leser, jeg ville bare hjelpe deg å forstå hvorfor noen tror det har vært slutt.
    Samme det, det viktigste er at det går fint med deg/dere 💗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *