PRIVATE BILDER FRA MIN GAMLE TELEFON

I går fant jeg den gamle telefonen min som hadde masse bilder fra den tiden jeg bodde i Trondheim. Det som er litt trist å tenke tilbake på er at jeg brukte mye av tiden min i Trondheim til å være misfornøyd. Jeg ville ha mer, for livet mitt var så kjedelig og ordinært. Jeg ville flytte, jeg ville bort. Det er ingen hemmelighet at jeg alltid har vært en person som har ønsket mer og at et A4 liv aldri har vært noe for meg. LIKEVEL er det så viktig å sette pris på det man har akkurat der og da, selv om man drømmer om noe større. Dere ser jo bare nå hvor mye jeg lengter tilbake til Trondheim, for jeg hadde en fantastisk tid der. Jeg vet at jeg en dag vil lengte tilbake til Oslo og det jeg får oppleve akkurat her og nå, så denne gangen skal jeg være flink til å sette pris på alt som skjer med meg. Det synes jeg du også skal!

Siden dere ikke kjente meg på denne tiden tenkte jeg å vise dere litt hvordan jeg var og så ut som 18 til 21-åring. Enjoy 😉

…. ♥ Jeg var besatt av å ta selfies

… ♥ Jeg festet MASSE! cavasøøøndag

… ♥ Jeg var fitness-forstyrret etter å ha drevet med bikiniftiness, så jeg måtte derfor ta bilde i speilet for å sjekke at jeg ikke hadde lagt på meg. TAKK GUD for at denne tiden er forbi. 

… ♥ Jeg hadde det morsomt på Celine sin bekostning as always

… ♥ Prøvde meg på litt inspo-bilder 😉

… ♥ Litt mer fest og selfies

… ♥ Jeg hadde en god del før og etterbilder.


Skal jeg fortelle dere en ting med disse bildene? På det til venstre så veier jeg 63, 5 og bildet til høyre veier jeg et par kilo mindre. Disse bildene er et levende bevis på at vekt ikke har så mye å si som alle tror. Jeg trodde selv en periode at vekt hadde ALT å si, helt til jeg fikk bevist det motsatte gang på gang!

16 kommentarer

Siste innlegg