10 thoughts on “VIDEOBLOGG // VI SKEIER HELT UT

  1. fikk sykt lyst på yonaspizza no:// forresten, du burde seriøst prøve både takodressinga OG hvitløksdressinga blanda på takopizzaen, det e helt nydelig!

  2. Første gang jeg ser du og Morten kysse i en vlog, eller var jo egentlig du som bare kysset Morten da😬men dere passer godt sammen!❤️

  3. Har fulgt med på bloggen din en god stund og blitt veldig inspirert av måten du skriver på. Jeg ble pappa for 8 mnd siden og fant da ut at jeg ville lage min egen blogg jeg også. Har ikke skrevet mange innlegg ettersom guttungen tar mye av tiden men har noe få innlegg hittil. Jeg kommer til å fortsette å følge med på bloggen din for inspirasjon og hygge. Tenkte å spørre deg om du har lyst til å ta en titt på min blogg og kanskje fortelle hva du synes om den hittil? hadde vært kos i hvert fall 🙂
    Ha en fin sommer, hilsen Bastian

  4. HAHAHHA døde på sluttten når du sier: skal æ kvæl dæ eller hva du sier herregud. Så søt

  5. Sofie, hva tenker du om at Morten reklamerer for Norgesautomaten? Jeg skjønner selvfølgelig at du ikke er ansvarlig for dette, men siden dere er kjærester og jeg føler du står for mye bra, ble jeg overrasket over at kjæresten din gjør dette- så jeg lurer rett og slett på hva er din mening om dette? Det er ulovlig å reklamere for pengespill i Norge, og han har jo en norsk instagram profil rettet mot norske forbrukere. Jeg håper det er pga uvitenhet. Ifølge lotteritilsynet er det 122.000 i Norge som er spilleavhengige, og disse lovene er for å beskytte disse. Opp gjennom historien har personer med spilleavhengighet hatt svært triste skjebner, og man må huske at dette går ikke kun utover dem selv, men også familie, venner osv. Jeg synes det er svært uheldig at han fronter dette. Poenget med markedsføringen er jo helt klart å oppfordre unge mennesker(hans følgere) til å spille, som igjen kan bli spilleavhengige! Kan jo også nevnes at sjansen for å vinne penger på sånne spill er selvfølgelig svært liten. PS-> selvom det heter norgesautomaten, så er ikke firmaet norsk- de bare retter seg mot norske forbrukere. Er kanskje vanskelig å sette seg inn i slike problemer hvis man ikke har vært ustatt for spilleavhengige personer. Håper du aldri ville takket ja til et slikt samarbeid!

  6. Lena: Hei 🙂 Jeg har selv valgt å takke nei til slike samarbeid, men hva han velger å gjøre er ikke noe jeg kan stå innenfor. Jeg tenker at han må gjøre det han føler er rett for han, så må jeg gjøre det som er rett for meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *