FEM KJAPPE / TEITE KRANGLER JEG HAR HATT

Categories Personlig

1. Jeg cock blocked Ine. Hun møtte en gutt jeg ikke var superfan av, så jeg viste derfor åpenbart misnøye ovenfor han. Det endte med at han gikk og at Ine ble kjempesur på meg, haha. Etter han hadde gått begynte vi å krangle skikkelig på grunn av at Ine ble så sur på meg, haha. 

2. “Det er mitt headsett”. Morten var hjemme hos meg samme dagen som headsettet mitt forsvant så jeg var derfor helt sikker på at han hadde tatt det med seg hjem. Morten nektet for det, så det endte faktisk med at vi hadde en liten krangel over et headsett, haha. PS; Jeg er fortsatt sikker på at han tok det. 

3. “Har du menyen?“. Ikke en krangel, men det ble en liten diskusjon da jeg synes noe Ine sa var veldig morsomt. Vi skulle bestille mat hjem til leiligheten her, så spurte Ine han som bor her om han hadde menyen til stedet. Det er liksom ikke sånn at jeg har burgerking sin meny liggende hjemme, man søker det jo opp? Hun ble derfor litt fornærmet her for at jeg lo av henne. Litt morsomt når hun ALLTID kommenterer engelsken min. Den som er med på leken må tåle streken 😉

4. “Jeg er låst ute“. Jeg skulle sove over hos venninnen min, som mente at huset hennes var åpent. Hun skulle fortsette å feste, noe jeg absolutt ikke ønsket. Da jeg kom dit viste det seg at huset hennes var låst og hun nektet å tro på meg. Det endte derfor med at vi kranglet over en HUSNØKKEL, hahaha!

5. “Du har minnekortet mitt“. Som dere kanskje forstår så krangler Morten og jeg mye over unødvendige ting som headsett og minnekort. Her om dagen var vi uenig hvem det var sitt minnekort, noe som endte i en liten krangel, HAHA!


Dette er meg hver gang jeg krangler med noen 🙂

6 kommentarer

6 thoughts on “FEM KJAPPE / TEITE KRANGLER JEG HAR HATT

  1. Hahhah ler av denne, kjenner meg ganske igjen må jeg si hehe upsi. Men assa, noen gang trenger mn bare en krangel-gjør man ikke?

  2. Det er faktisk ikke så uvanlig at man har menyen til take out restauranter man har spist på tidligere…. ofte får man med en meny når bestiller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *