FOR FØRSTE GANG…

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Lignende BH. HER / Shorts. HER / Lignende fanny pack. HER

RUNYON CANYON PARK

For første gang siden vi kom til Los Angeles har jeg klart å komme meg i aktivitet. Jeg må innrømme at jeg at Morten og jeg var veldig optimist da vi ble enige om at vi skulle ha treningsprosjektet vårt midt i sommerferien, for det er alt annet enn lett. Så lenge jeg er hjemme så er det virkelig null stress, men viljestyrken er dessverre ikke med meg på ferie. Jeg har alltid vært en sånn person som elsker å kose meg når jeg først er ute å reiser, så det passer ikke veldig godt sammen med det jeg driver med nå. Vi snakker liksom om potetgull til frokost, not good, haha.

Jeg har faktisk aldri hiket på Runyon Canyon før, så det var virkelig på tide. Selv om det er ganske tungt å hike da formen er på bunn, så var det virkelig verdt hver eneste svettedråpe. Los Angeles er virkelig så vakkert, og slike hiker viser dere de beste sidene av denne byen. Det var heller ikke en lang eller ekstremt slitsom tur å gå, så jeg vil absolutt si at denne ruten passer for de aller fleste. Jeg vil også anbefale dere å ta med kamera, da det er utrolig mange fine steder man kan ta helt fantastiske bilder. 

Nå har vi tenkt oss på The Nice Guy for å feire bursdagen til Ine. Vi har tenkt å ha en skikkelig jentekveld i dag, noe jeg virkelig gleder meg til. Vi snakkes i morgen, dere <3

11 kommentarer

Siste innlegg