JEG DRAR PÅ BYEN I BH

Som alle andre steder her i verden så har Los Angeles sine negative sider. Det er mye med denne byen som ikke er bra, blant annet fattigdom og at de ikke har noe trygghet som dårlig lønnet om man skulle bli syk. Alt her handler om penger, penger og mer penger. Listen over negative ting er lang, men det er noe veldig positivt som jeg virkelig ønsker å snakke om. 

Det er vel ingen hemmelighet at en stor del av Norges befolkning lever etter janteloven. Du skal ikke skille deg ut, du skal ikke skryte av deg selv, du skal bare være som alle andre. Her kan du derimot være hvem faen du vil uten at noen dømmer deg, hvor fantastisk deilig høres ikke det ut? Det er så utrolig deilig å se hvordan menneskene her bare er seg selv 100%. Selvfølgelig finnes det dømmende mennesker her også, men ikke i nærheten. Hver eneste dag møter og ser vi mennesker som tør å være seg selv fult ut, noe som er så nydelig å oppleve. 

Jeg synes det er trist å tenke på hvor mange der ute som later som at de er noe de ikke er, kun på grunn av at samfunnet ikke tillater de å være seg selv. Er det en ting som er sikkert, så er det at nordmenn har mye å lære. Lære å godta at ikke absolutt alle er like og at noen ønsker å gå andre veier enn det som blir sett på som “normalen”. Jeg håper at du som leser dette klarer å drite i hva alle andre sier, for du er bra nok uansett hva du liker, føler eller tror på <3 

Nå skal jeg ut på byen i en bukse og BH, se for dere blikkene jeg hadde fått hjemme i Norge 😉 Vi snakkes <3

10 kommentarer

Siste innlegg