NOEN HEMMELIGHETER OM PARADISE HOTEL

Categories Paradise Hotel

♥ Dag nummer to inne på hotellet brukes til pressedag. Det vil med andre ord si at vi spiller inn som normalt dag nummer en, mens andre dagen vår går bort til presse, bilder og filming. Dag nummer tre er derfor dag nummer to på TV, om dere forsto det? haha.

♥ Vi får tilsendt en pakkeliste på forhånd der det står hva vi må hva med oss, hva vi ikke får ta med oss og hva vi burde ta med. Jeg hadde blant annet mangel på kjoler da det sto at vi ikke fikk ha med masse mørke kjoler. 

♥ Vi får ikke vite hva som skjer utenfor hotellet. De forteller oss ikke noe av det som skjer rundt om kring i verden. Vi får med andre ord ikke vite noen nyheter, selv om vi spør.. Beskjeden var alltid “Vi forteller om det er noe veldig viktig”

♥ Vi får aldri vite hva klokken er, for inne på hotellet finnes det ikke noe tid. 

♥ Det er ikke alltid man får si hade til deltakerne. Sånn som da Soph sjekket ut så fikk hun ikke si hade til noen av guttene.

♥ Vi får aldri vite hva som skjer på forhånd. Alt av utflukter, oppdrag og ukes tema får vi vite samme dag som det skjer. 

♥ Vi får beskjed om å være forsiktig med solen, da det ikke ser bra ut å være solbrent på sync (altså når vi snakker alene). En liten funfact rundt det; Jeg turte ikke å sole meg før innsjekk på grunn av denne beskjeden, haha. Dere ser jo hvem som er bleikest på bildet over så :))

18 kommentarer

18 thoughts on “NOEN HEMMELIGHETER OM PARADISE HOTEL

  1. Hei! Jeg har aldri kommentert hos deg eller lest noe særlig. Kanskje fordi jeg ikke følger med på PH? Leste bloggen din i forbindelse med LA turen og ble positivt overrasket! Hvem er Nina som dere var sammen meg og hva jobber hun med?

  2. Hei, jeg har allerede spurt Andrea om dette her, men kunne gjerne tenkt meg litt flere synspunkter!
    Jeg har veldig lyst til å melde meg på Paradise, men står dast under punktet «legg til video av deg selv om ønskelig», og lurte evnt på om du hadde noen tips til hva jeg kunne legge til der? La du til video og evnt. hva slags type video da?😄

  3. Var det sånn at inne på hotellet så fikk dere beskjed om ulike personligheter dere måtte være? Sånn for eks; er det noen som blir valgt til den som var litt den iskalde, den morsomme osv..?

  4. Hvordan kan dere ikke vite hva klokken er når dere fikk ha mobiltelefoner til å ta bilde og videoer med? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *