NOEN HEMMELIGHETER OM PARADISE HOTEL

♥ Dag nummer to inne på hotellet brukes til pressedag. Det vil med andre ord si at vi spiller inn som normalt dag nummer en, mens andre dagen vår går bort til presse, bilder og filming. Dag nummer tre er derfor dag nummer to på TV, om dere forsto det? haha.

♥ Vi får tilsendt en pakkeliste på forhånd der det står hva vi må hva med oss, hva vi ikke får ta med oss og hva vi burde ta med. Jeg hadde blant annet mangel på kjoler da det sto at vi ikke fikk ha med masse mørke kjoler. 

♥ Vi får ikke vite hva som skjer utenfor hotellet. De forteller oss ikke noe av det som skjer rundt om kring i verden. Vi får med andre ord ikke vite noen nyheter, selv om vi spør.. Beskjeden var alltid “Vi forteller om det er noe veldig viktig”

♥ Vi får aldri vite hva klokken er, for inne på hotellet finnes det ikke noe tid. 

♥ Det er ikke alltid man får si hade til deltakerne. Sånn som da Soph sjekket ut så fikk hun ikke si hade til noen av guttene.

♥ Vi får aldri vite hva som skjer på forhånd. Alt av utflukter, oppdrag og ukes tema får vi vite samme dag som det skjer. 

♥ Vi får beskjed om å være forsiktig med solen, da det ikke ser bra ut å være solbrent på sync (altså når vi snakker alene). En liten funfact rundt det; Jeg turte ikke å sole meg før innsjekk på grunn av denne beskjeden, haha. Dere ser jo hvem som er bleikest på bildet over så :))

18 kommentarer

Siste innlegg