HAN VILLE ANMELDE MEG

NOEN TANKER…

– Det verste som kunne skje meg har skjedd. Min aller største frykt. “Det skjer ikke meg, bare alle andre”. Jeg har egentlig lyst til å bare legge meg ned for å grine, men jeg har lært fra tidligere at det ikke vil hjelpe meg på noen måte. Jeg må bare bite tennene sammen, tenke at alt ordner seg til slutt å se fremover. Det her tror jeg faktisk kommer til å bli en av få hemmeligheter jeg aldri kommer til å dele på bloggen. Kanskje i en bok en gang i fremtiden, vi får se. 

– Det er ikke lenge til jeg skal reise til USA igjen, eller rettere sagt L.A. Jeg skal feire Halloween der, som forresten er helt sykt å oppleve. Jeg vil virkelig anbefale alle leserne mine å reise til USA rundt Halloween. Jeg kan garantere verdens sykeste opplevelse med gale Amerikanere. 

– Når vi først er inne på L.A, gjett hvem som ikke klarer å slutte å tenke på Cheetos? Jeg skal spise meg ihjel. 

– Morten og jeg skal reise i midten av September til et av mine favorittland. Noen som klarer å gjette hvor vi skal? 😀

– Jeg fikk en melding om at vedkommende hadde anmeldt meg for å legge ut rumpebilder, haha. Gleder meg til at jeg skal bli tatt for dette ;PPPpppp. Konklusjon; slutt å åpne Snapchat, SOFIEEEE! 

– Det er litt rart å tenke på at når jeg kommer hjem til Oslo så har jeg en ny samboer. Jeg bor nå sammen med kjæresten min. Shit, voksenlivet kom fortere enn forventet. 

– Hver eneste gang jeg kommer til Tromsø så er jeg trøtt døgnet rundt, ER DET NOEN SOM HAR EN FORKLARING PÅ HVORFOR DET ER SÅNN? Jeg sov til halv et i dag, det er virkelig krise. 

– Er det ikke litt rart å tenke på hvor lett man har for å dømme mennesker ved første inntrykk? Ta Martine Johansen og meg som et eksempel, vi taklet jo ikke hverandre i starten. Hva skjedde? VI BLE KJENT. Hun var alt annet enn det jeg trodde hun var. I love you my boo bitch brotha

– I dag da jeg våknet begynte jeg å begynte tenke på noe som er en god blanding av kleint og veldig morsomt. Som dere sikkert har forstått så ble det litt drama på turen vår til L.A. En av de første kveldene vi var ute ble det diskusjon for at Isabel “hatet utelivet i L.A” og bare ville hjem. Det endte med at Isabel dro hjem før oss noe som irriterte meg og Ine til de grader. Vi snakket derfor om dette da vi gikk ut av bilen, MEN det vi ikke visste var at Isabel satt utenfor leiligheten å hørte oss, haha. Nå sa vi aldri noe ille eller baksnakket henne på noen som helst måte, så det var jo absolutt ikke verdens undergang at hun hørte oss. MEN situasjonen ble jo veldig klein i og med at vi var irriterte på hverandre fra før, haha. Jaja, det er bare i ekte vennskap man kan diskutere som et gammelt ektepar <3

24 kommentarer

Siste innlegg