JEG GLEDER MEG

Categories Personlig

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Lignende hoodie. HER / Bukse. HER

Er det noe jeg gleder meg til så er det å våkne opp å vite hva jeg skal skrive om. Jeg vet ikke hvor lenge denne skrivesperra skal vare, men jeg håper den vil gi seg snart. Jeg er jo vanligvis en veldig kreativ sjel og har alltid noe på hjertet som jeg ønsker å dele, men akkurat nå er det bare helt tomt. Jeg må presse ut ideer og innlegg, noe som er ekstremt frustrerende. Det er uansett ikke noe jeg kan gjøre med det, så jeg må faktisk bare gjøre det beste ut av situasjonen. Det hjelper i alle fall ikke å legge seg ned å synes synd på seg selv. 

Jeg skal snart få leid meg bil slik at jeg kan komme meg tilbake til Oslo over helgen. Andrea reiser til Love Island snart, så det er en selvfølge at jeg må hjem å tilbringe litt tid med henne. Det kan jo faktisk være 2 måneder til jeg ser henne neste gang, noe som er utrolig kjipt å tenke på. Sist Andrea gjorde noe lignende så var jeg også der, nå skal hun gjøre det helt alene 🙁 Det eneste som er positivt med å få ut Andrea av leiligheten er at jeg endelig skal få innrede leiligheten ferdig. Jeg skal innom masse møbelbutikker her i Trondheim, slik at jeg kan begynne med leiligheten med engang. Morten og jeg får besøk neste fredag, så leiligheten MÅ være ferdig til da. 

Apropos Morten og Andrea. Jeg fikk en melding fra Andrea om at hun ikke hadde sett at Morten kom hjem i natt, jeg måtte derfor tulle litt med han. #verdensverstekjæreste? haha


Søtnosen som følte for å sende bevis?? haha <3 ilu (sånn er det når man har crazy girlfriend;PP)

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *