TING SOM SJOKKERTE MEG MED BLOGG

Categories Personlig

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg ikke visste noe som helst om blogging før jeg faktisk begynte å jobbe med dette på fulltid. Alt jeg trodde stemte visste seg å være helt feil. Jeg vet det er mange der ute som har sine meninger og tanker om hva en blogg er og hvordan livet med det fungerer. Jeg tenkte derfor det kunne vært morsomt med et innlegg der jeg svarer på typiske påstander og tanker om blogglivet. Jeg ble i alle fall sjokkert over hvor annerledes det var i forhold til hva jeg selv trodde, så enjoy. 

Blogging tar mye tid. For dere som tror det bare er å slenge ut noen innlegg for å så ligge på sofaen hele dagen kan få komme å bo hos meg en uke, så skal dere få prøve 😉 Blogging tar mye tid, og jeg hadde faktisk mer fritid med de to jobbene jeg hadde før Paradise Hotel, enn hva jeg har nå. Det er likevel verdt det, for jeg elsker jobben min. 

Ferie vil aldri bli det samme igjen. Jeg tuller ikke når sier at jeg bruker minst 5-6 timer av dagen (på ferie) på bilder, blogg, mail og oppdatering. Det å være på ferie er med andre ord ikke det samme som det engang var. Jeg har derfor bestemt meg for at jeg en gang i fremtiden så skal jeg reise på en ukes ferie der jeg ikke skal oppdatere NOEN sosiale medier, kun slappe av og kose meg. Tror dere er klarer det?

Offentlige forhold suger. Jeg har helt ærlig trodd at bloggere overdrev når de sa at de aldri ville eksponere en kjæreste på bloggen igjen, men jeg er faktisk så forbanna enig. Hadde jeg visst hvor utfordrende det faktisk er å være et offentlig kjærestepar hadde jeg nok mest sannsynlig aldri turt. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mange slemme jenter det finnes der ute, som kun er ute etter å ødelegge. Jeg fikk blant annet vite for noen måneder siden at det er en jentegjeng som har veddemål om hvem som får ligge med Morten først, ALTSÅ HVA? haha. Jeg blir oppriktig bekymret over hvor lite mennesker har å finne på, og hvor desperate enkelte er. Jeg har heller ikke telling på hvor mange meldinger jeg har fått om at Morten har gjort det ene og det andre, men aldri har det vært noen beviser. Synd det der :/

Det er ikke en selvfølge at du vil tjene penger. Det å være blogger i dag er ikke det samme som det var for noen år tilbake, for det er ikke lengre slik at annonser, spons og penger blir kastet etter deg. Annonsørene har blitt strengere og det har blitt flere influencere, noe som gjør markedet utfordrende til tider. Det tok en del måneder før jeg begynte å tjene penger, og det er ikke før dette året at jeg faktisk har begynt å tjene greit. Det er ikke alle annonsører som er så glad i reality-program heller, noe som selvfølgelig ikke alltid er like hyggelig. Det er heller ikke slik at man kan provosere eller være slem for å komme seg til topps å tjene masse penger, som det virker som at enkelte der ute tror. “bekind

Bloggevent er ikke alltid like kult. Jeg har alltid sett for meg at alle bloggere er venner eller bekjente, men slik er det ikke. Nå skal ikke jeg snakke for alle, men det er ikke alltid jeg har følt meg like velkommen. Jeg har opplevd at noen har vært mindre hyggelige mot meg uten at jeg helt har skjønt grunnen. Kanskje noen dømmer meg ut i fra bloggen eller Paradise, who knows. Bloggeventer var ikke like kult som jeg hadde sett for meg, haha. 

Du må takle mer enn du tror. Jeg visste at bloggere fikk en del hat, men jeg visste ikke hvor mye de faktisk fikk. Jeg får minst 5-10 kommentarer daglig som er direkte slemme. 

Det er ikke bare en dans på roser å være en offentlig person. Jeg har alltid tenkt at det kun har vært positivt, gøy og spennende, men det er det så absolutt ikke. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mange ganger jeg har vurdert å bare trekke meg stille tilbake, men så elsker jeg jobben min så mye at jeg aldri kunne gjort det. Alt jeg kan si er at du virkelig må elske det du driver med om du skal holde ut i denne gale verden, haha. 

Alt mennesker finner interessant. Jeg synes det er utrolig morsomt og fascinerende å se alt dere synes er interessant. Jeg kan ofte sitte å le for meg selv, for dere spør om så mange spørsmål og vil vite så mye rart. Misforstå meg rett, jeg ELSKER at dere er så engasjerte og jeg synes mange av dere er supersøte for å i det hele tatt tenke over så utrolig mye. La oss ta “ukens handel” som et eksempel. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det ville være interessant å vite hva jeg handler på butikken, men det er faktisk ofte en av mine mest leste innlegg. Jeg tenkte derfor å være snill med dere å dele hva Morten og jeg shoppet i dag, hehe!


Første gang nesten et år at jeg har annet pålegg en gulost i kjøleskapet, haha. Det merkes at det har flyttet et annet menneske inn for å si det sånn.

 

9 kommentarer

9 thoughts on “TING SOM SJOKKERTE MEG MED BLOGG

  1. Nå har skolen begynt å det er døds kjedelig og kjipt og alt det der! Læreren min spør meg som vanlig. Har du lest en god bok i sommer?? Og svare mitt i år var: Nei, men jeg har lest bloggen til Sofie i hele sommeren!! Elsker deg🧡🧡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *