SANTORINI 2015 VS 2018

Categories Reise

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly

Som jeg allerede har fortalt dere tusen ganger før så har jeg vært i Santorini for litt over tre år siden. Jeg blogget for tre år siden så jeg var selvfølgelig opptatt av å ta bilder til bloggen. Det er åpenbart mye som har skjedd på disse tre årene som gjør at forskjellen blir så stort, men jeg må ærlig innrømme at jeg fikk litt sjokk av å se hvilke bilder jeg tok den gang da. Jeg hadde jo bare blogg som hobby på den tiden, så jeg hadde jo ikke investert i et bra kamera eller bestemt meg for å lære noe som helst om innstillinger, så det er kanskje ikke så rart. Morten har jo også blitt en veldig fotograf, så det er jo hans jobb som ligger bak mange av bildene mine. Jeg tenkte uansett at det var morsomt å dele “før og etter” bilder med dere. 

Santorini 2015

SANTORINI 2018

Kjolen er dessverre utsolgt, men du finner identisk HER (ps, den er på 50%)

Badedrakt. HER

Hva synes dere? Har det skjedd mye på disse tre årene?

22 kommentarer

22 thoughts on “SANTORINI 2015 VS 2018

  1. Tenk om Andrea også får en kjæreste som heter Morten😂 det blir litt søtt da❤️ PS: elsker bloggen din😍😍 ly💕💓

  2. Det siste bilde var kanskje litt uheldig redigert eller?😅 Ellers må jeg si bildene er i en ekstremt profesjonell standard!!

  3. Herregud, bilde nr 2 fra 2018 er et av de fineste bildene jeg har sett! Pleier aldri å kommentere blogger men guurl damn

  4. Lol dette er første og siste gangen jeg er innom bloggen din, klikket meg inn fordi du skrev i instastory at du fikk sjokk? Sjokk over hva???? Clickbait. Kan du ikke heller prøve å lage innlegg som har kvalitet enn det drittet her, skuffende.

  5. Hei! Nydelig badedrakt, hvordan vil du si den er på størrelsen? Vurdere bestille en slik selv 😀 Nydelige bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *