LITT EKKELT, MEN HELT GENIALT

Categories Personlig

Reklame | Aspa

Som dere vet så har jeg slitt en del med uren hud den siste tiden, noe som har vært veldig utfordrende for meg som aldri har hatt problemer med det. Jeg var derfor ikke i tvil om å takke ja da jeg ble spurt om å teste PoreCleanser fra Aspa for en stund tilbake. For dere som ikke vet hva er PoreCleanser er, så er det kort forklart en maskin som suger alt av urenheter ut av huden din. 

Den fungerer på den måten at den lager et vakuum mellom huden og maskinen som igjen gjør at den suger ut urenheten som ligger i porene dine. Den fjerner fett, hudormer og død hud. Det er en hygenisk behandling, samtidig som den er skånsom mot huden. PS; Du må ikke holde maskinen på samme sted alt for lenge, da kan du oppleve å få blåmerker i huden. Maskinen suger ganske kraftig for å få ut alt av dritt, så det er derfor viktig å ikke holde alt for lenge. 

Personlig sliter jeg mest med området rundt nesen, der samler det seg ofte fett og urenheter. Jeg fikk mildt sagt sjokk da jeg testet PoreCleanser for første gang, for jeg kunne aldri i min villeste fantasi sett for meg hvor mye dritt jeg går rundt med i huden. Spesielt da jeg er flink med å rense huden min både morgen og kveld. Jeg har nå brukt maskinen fire ganger, og likevel kommer det SÅ mye dritt ut av huden min. (se bildet under)

Beklager for ekkelt bilde, men det her er faktisk sannheten. Det er jo ikke akkurat veldig rart at jeg får urenheter når jeg går rundt med masse sminkerester og annet dritt i huden. 

Vil DU teste ut denne herligheten får du den nå til 599, ordinærpris er 999. Du kan med andre ord spare litt penger, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette vl være en av de beste investeringene du gjør for huden din. 

Du kan bestille den HER

7 kommentarer

7 thoughts on “LITT EKKELT, MEN HELT GENIALT

  1. Leste et av dine tidligere inlegg. Så du mener ikke at bloggere og influensere påvirker unges psykiske helse? Vi må legge penger i å forminske problemet og sette grenser, ikke å behandle folk med dårlig selvbilde osv. Vi må ta problemet før virkningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *