DETTE ER HEMMELIGHETEN MIN

Categories Personlig

Reklame | Innlegget inneholder link til vinneren av Lapoint sin konkurranse.

Den siste tiden har jeg fått så mange kommentarer fra dere som sier at jeg virker så lykkelig, noe dere har helt rett i. Sannheten er at jeg bestemte meg for noen måneder tilbake at jeg skulle ta tak i min egen lykke. Etter alt som har skjedd i livet mitt så har jeg mye stress, angst og føler ofte på en urettferdighet. Det er ingen som kan endre på dette utenom meg. Det forsvant ikke med at jeg fikk drømmejobben, ble forelsket eller fikk muligheten til å gjøre det jeg elsker mest, reise. Det fulgte på en måte med meg, uansett hvor jeg dro i verden. 

Som dere vet så har ikke jeg akkurat vært veldig åpen for å ta imot hjelp, og har derfor måtte finne andre alternativer. Jeg tror nok dessverre ikke psykolog er for alle da man ikke kan tvinge seg selv til å snakke åpent og ærlig om følelsene sine, og etter mange år fant jeg ut at det ikke var noe for meg. Jeg har prøvd fire ganger, men fikk det bare til å funke med en som etterhvert skulle flytte til en annen by. Det var helt uaktuelt for meg å åpne meg til en ny, så jeg bestemte meg for å ta tak i problemene på egenhånd. 

Er det noe jeg har lært så er det at tankegangen vår har ALT å si. Jeg har sluttet å fortelle meg selv at det er så synd på meg, at livet mitt er urettferdig og at jeg er så lei av angst. Istedenfor har jeg begynt å fortelle meg selv hver gang jeg legger meg at morgendagen skal bli en bra dag, jeg har sluttet å tenke at livet mitt er så forbanna urettferdig og jeg har møtt angsten hver gang den har dukket opp. Jeg har til og med begynt å meditere, til tross for at jeg synes det var kjemperart for noen måneder tilbake. Alt jeg kan si er at jeg tok veldig feil, og at det å meditere virkelig gjør noe med helsen, humøret og kroppen vår. Det er helt rart å tenke på at jeg for bare noen måneder tilbake var så negativ og ulykkelig, men nå har klart å endre tankegangen min helt. Jeg er lykkelig, takknemlig og motivert. 

NOEN TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG ♥

♥  Jeg sier det igjen, TANKEGANGEN DIN! Hva du forteller deg selv har ekstremt mye å si på humøret og livskvaliteten din. Forteller du deg selv at denne dagen kommer til å bli helt jævlig og at du har det så kjipt, da er det akkurat sånn dagen din kommer til å bli. Du må derfor jobbe med å endre tankegangen din til at du klarer å tenke positive tanker, istedenfor negative. Selvfølgelig er det lov til å ha dårlige dager, for ikke alle dager kan være like bra, men har du mer dårlige dager enn gode MÅ du virkelig gjøre noen endringer. 

♥ For bare noen måneder tilbake ville jeg ledd av å få dette rådet, men nå gir en av de største kritikerne det videre til dere. Jeg vil anbefale på det sterkeste å begynne å meditere. Dere kan laste ned appen “calm” der dere også vil få opplæring i hvordan dere mediterer. Det er et 7-dagers kurs som er helt genialt for oss nybegynnere. Gi deg en sjanse, jeg kan nesten garantere at det vil være verdt det. PS; De mest suksessfulle menneske her i verden mediterer 😉 

♥ Kutt ut mennesker som drar deg ned. Det er så viktig å være rundt mennesker som gir deg energi og glede. En god kjæreste eller venn er IKKE noen som får deg til å føle deg dritt, enkelt og greit. 

♥ Jeg har begynt å gi meg selv et kompliment hver eneste dag. Først startet jeg med å kun komplimentere utseendet mitt, helt til jeg forsto at det aller viktigste var personligheten min og egenskapene mine. Jeg prøver derfor å finne en bra ting med meg selv hver eneste dag. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble sjokkert over hvor vanskelig det kan være, noe som vil si at jeg enda har en laang vei å gå. 

 


Jeg la ut linken for to dager siden, men jeg legger den ut igjen. Du finner vinneren  til Lapoint sin konkurranse ved å trykke HER

19 kommentarer

19 thoughts on “DETTE ER HEMMELIGHETEN MIN

  1. Anonym: Synes absolutt ikke hun oppfører seg noe bra nei, og hun virker dessverre å være litt hevngjerrig med tanke på hva hun skrev om Andrea. Likevel så har jeg vært med på TV-program selv, og vet hvordan situasjoner kan klippes til å være mye verre enn hva de egentlig er. Jeg tror derfor at man skal være forsiktig med hvordan man dømmer andre. Personlig synes jeg Martin er den største pysa, og jeg reagerer på hvordan han har “sluppet” unna. Spesielt da han valgte å starte dramaet, men var for feig til å si noe som helst for å stoppe det.

    PS; Er du en av de som skriver stygge ting til deltakerne på Sosiale medier så er ikke du noe bedre selv. Det hjelper ikke å skal kjefte på et menneske for oppførselen deres om du gjør NØYAKTIG det samme.

  2. Hei fineste! <3 Såååå utrolig bra! Har gjort akkurat det samme selv for å få det bedre. Det er så viktig å innse og godta sine problemer å heller ta tak enn kun ha selvmedlidenhet. Vil også anbelale deg å lese gode bøker om selvutvikling. Det har vært og er gull verdt for meg. Fortsett det gode arbeidet fina! <3 Love uuu<3<3<3

  3. Ville bare fortelle deg at du virker som et fantastisk menneske, og du ser virkelig helt amazing ut

  4. Jeg har en bok som heter «opp igjen» av peder kjøs. Den er skrevet av en (eller flere) psykologer, og den har hjulpet meg de gangene jeg har slitt med å komme meg opp av senga! Den anbefaler jeg virkelig 💗

  5. Hvorfor er du så sint/sur/fæl mot Morten på snappene hans? Viser finger og er skikkelig sur nesten hver gang han legger ut noe.

  6. Jeg har kjempet i 15 åt med angsten. KompleksPTSD. Jeg har reist inn og utland for å finne behandling(min kjære er Lege, og har mått tatt vare på datteren vår i alle år. Jeg har ikke vært ute på mange år. Utad ser alt perfekt ut. Svært hus, fete bilder. Hus som har vært i Magasin. Men det hjelper ikke med penger, når angsten har overtatt livet ditt. Jeg har for mange traumer. Jeg forstår innlegget ditt, og for mange vil det hjelpe. Men vi er flere som meg. Vi teller minutter, for å overleve. Men vil jo bare dø. Ingen kan kjenne den indre smerten. Den er for meg verre enn å føde.

  7. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver her at tårene bare triller ned over ansiktet. Det er helt riktig at psykolog ikke er for alle. Tusen takk for at du setter lys på et så viktig tema Sofie, og for at du går foran som et forbilde til at alt ikke er så jævla svart hvitt som andre vil ha det til. Kjenn på kroppen og hva den sier, ikke press deg selv til å gå til psykolog for andre sier at du skal gjøre det. Man kjenner sin egen kropp best 💛

  8. Får Celine mye luft osv? Hun er kjempesøt😍 jeg bare lurer siden dere virker så travle, og da er det ingen med ho:(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *