MIN HANDLELISTE

Categories Personlig

Reklame | alle lenker er annonselenker / Nelly

Jeg regner med at de aller fleste har fått med seg at det er salg på Nelly, inkludert meg selv, hehe! Jeg har selvfølgelig klikket hjem en del klær, så jeg tenkte å vise dere noen av de. Resten vil dere se på bloggen om en ukes tid da Isabel og jeg befinner oss i LOS ANGELES!!! Jeg måtte selvfølgelig oppgradere garderoben til reisen med både klær fra Nelly og Pretty Little thing. Jeg har bestemt meg for å ikke shoppe mens vi er der, so wish me luck. Det eneste jeg skal bruke penger på er sminke, for etter at jeg har gått noen uker på kurs så forstår jeg vel egentlig at jeg har brukt produkter som er veldig feil for min hud. 

Det er forresten fortsatt salg på Nelly der du får opptil 70% rabatt på MASSE klær. Jeg regner med at vi er mange som trenger å oppgradere høstgarderoben, så hvorfor ikke gjøre det når man kan spare en del penger? Happy shopping guys <3 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET 


Kjole. HER / Bukse. HER / Veske. HER


Jakke. HER / Tights. HER / Bukse. HER


Jakke. HER / Body. HER / Sett. HER


Genser. HER / Genser. HER / Bukse. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET

6 kommentarer

6 thoughts on “MIN HANDLELISTE

  1. Hei! Bare lurte på siden du er en så stor profil. Synes du ikke at det er mere miljøvennlig å handle på gjenbruk enn å kjøpe så mye nye klær? Siden situasjonen er så kritisk så håper jeg du kan være et forbilde på den fronten💕 elsker bloggen din btw.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *