DETTE SKAL VI GJØRE I LOS ANGELES

Categories Reise

Dere har helt sikkert ikke fått med dere at Isabel, Ine og jeg skal til Los Angeles? hehe NEIDA! Jeg vet det er mange som er nysgjerrige på turen vår, så jeg tenkte å fortelle dere litt hvilke planer vi har. Er det en ting jeg allerede vet, så er det at denne turen kommer til å bli mye mer crazy enn den forrige turen vi hadde. Denne gangen kommer det ikke bare til å være Ine og meg som vil gjøre morsomme ting, men også Isabel. Skal jeg være helt ærlig så er jeg redd for at det kanskje blir litt for mye festing for bestemor Sofie, men jeg får bare prøve å holde ut. Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker å ligge hjemme en lørdagskveld istedenfor å være ute å feste, hei hei livet som 60 år <3 

Det skal selvfølgelig ikke bare være festing, for Los Angeles har så mye mer å by på. Opplevelser, utflukter og ikke minst god mat. Det er ingen tvil om at vi skal tilbake på Catch, som har blitt favorittrestauranten til alle oss. Skal du til L.A i nærmeste fremtid vil jeg absolutt anbefale deg å bestille bord der. Vi er så heldig å bo hos en som er lommekjent i L.A, så vi blir tatt med på de beste opplevelsene og restaurantene. Jeg lover derfor at jeg skal dele alt som er verdt å gjøre eller besøke med dere. 

Utenom det så er det Halloween samtidig som vi er der, så om noen av dere har tips til hva jeg kan kle meg ut som så vil jeg veldig gjerne vite. Vi har også tenkt oss en tur til på Universal Studios, noe jeg tror blir heeelt sykt. Jeg har hørt at de ansatte kler seg ut å løper etter folk med øks, altså HÆ? Om ikke jeg får hjertestopp av det, så vet ikke jeg, haha. 

8 kommentarer

8 thoughts on “DETTE SKAL VI GJØRE I LOS ANGELES

  1. Hvem skal dere bo hos? Hun samme jenta som dere bodde hos sist? Hun er sjukt snill som lar dete bo der gratis?!😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *