SLIK HAR JEG INNREDET LEILIGHETEN MIN

Categories Interiør

Reklame | Desenio

Happy Halloween dere <3 Som dere kanskje har sett på Snapchat eller Instagram, så har Halloweenfeiringen startet for mange dager siden her i Los Angeles. Det er vel ingen hemmelighet at Amerikanere er helt gale når det kommer til høytider og merkedager, så Halloween er intet unntak. Jeg vet ikke hvor mange dager eller uker de starter i forveien, men det er mange nok til at du må gå til innkjøp av mange kostymer, haha. 

Siden det er Halloween tenkte jeg å feire det med en skikkelig bra rabattkode til mine fantastiske følgere. Som dere kanskje allerede vet så er 90% av leiligheten min innredet med posters fra Desenio, og det er av god grunn. Desenio har et godt utvalg som passer de aller fleste, samtidig som kvaliteten er god. Det som også er så bra er at de ikke bare selger posters, men også rammer. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er urolig deilig å få alt samlet, sånn at jeg slipper å løpe rundt på leting etter rammer. 

Er du usikker på om bildene du ønsker å kjøpe passer i hjemmet ditt, eller om de i det hele tatt passer sammen så kan du få sjekket dette FØR du bestiller. Desenio har en “eksempel-byggevegg” hvor man kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Det er ikke bare genialt, du vil også få et godt inntrykk av hva som passer i hjemmet ditt og ikke. Om du vil sjekke dette ut kan du trykke HER

Rabattkoden min gir dere hele 25% rabatt på poster hos Desenio mellom 30. oktober til 1.november. PS: Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters og rammer. 

Rabattkode: SOFIEN25

Klikk her for å komme til Desenio

4 kommentarer

4 thoughts on “SLIK HAR JEG INNREDET LEILIGHETEN MIN

  1. Hvordan går det med huden din? Husker at du fortalte at du hadde fått utbrudd i det siste:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *