JEG HAR REIST HJEM

Categories Personlig

Akkurat nå befinner jeg meg i London, ventene på flyet hjem til Oslo. Jeg har vært frem og tilbake i flere dager nå om jeg skulle reise hjem eller ikke, men valget ble til slutt tatt. Som jeg fortalte dere for en stund tilbake så har jeg det ikke så bra for tiden, så jeg hadde derfor håpet at en ferie ville hjelpe meg til å få det bedre. Dessverre så gjorde det ikke det, da det ikke alltid hjelper å rømme fra problemene sine. 

Jeg har vel også innsett at lite søvn, stressende dager og alkohol ikke er bra for meg i tøffe perioder. Jeg bestemte meg derfor for å sette helsen først, og booke meg en flybillett hjem. Uansett hvor kjipt det var, så kjenner jeg på hele meg at det var det rette valget å ta. Jeg har også bestemt meg for å starte helgen med en pause fra alt av sosiale medier, slik at jeg kan hente meg inn igjen å komme sterke tilbake. Alt jeg trenger nå er søvn, rolige omgivelser, Morten og Celine.

Jeg håper dere forstår. Så lover jeg at jeg ikke vil være borte alt for lenge. Jeg kommer også til å stenge kommentarfeltet mitt denne perioden, slik at jeg ikke har masse hengende over meg. Jeg vil forresten også bare takke alle dere som har lagt igjen fine kommentarer på bloggen min den siste tiden, dere har virkelig gjort hverdagen min bedre. I love you guys <3

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *