DETTE GJØR MEG GLAD AKKURAT NÅ

Categories Blogg

Reklame | Annonselenke Nelly

Jakke. HER 

Jeg er glad selv om det ikke ser sånn ut:) haha

♥ Celine, åååh hun er virkelig verdens beste!! 

♥ Det er akkurat 2 uker til jeg reiser til New York. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor utrolig mye jeg gleder meg til å komme tilbake til min favorittby. Det skal også bli så deilig å oppdatere bloggen med morsomt innhold igjen. 

♥ Det er bare bare fire dager til søndag, noe som vil si… YUMMY HEAVEN!!! 

♥ Vi skal snart flytte, noe jeg gleder meg veldig veldig veldig mye til. Den nye leiligheten vår er sååå fin, dere aner virkelig ikke. 

♥ På lørdag skal vi feire bursdagen til Martine, noe jeg virkelig ser frem til. Jeg tror det blir en veldig fin dag sammen med jentene ♥ 

♥ Jeg har fikset neglene mine i dag og skal til frisøren i morgen. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir alltid godt humør av å freshe meg opp. 

♥ Ariana Grande har kommet med et nytt album og jeg eeeelsker sangen ghostin, den er virkelig så fin. Jeg elsker ikke bare sangen, men også henne. Hadde jeg fått muligheten til å gifte meg så hadde jeg helt klart sagt ja.

♥ I morgen er det Valentines, og jeg blir skikkelig glad av å tenke på at jeg skal tilbringe “kjærlighetens dag” sammen med verdens beste gutt ♥ Vi har enda ikke funnet ut hva vi skal gjøre da, har dere noen forsalg? 

4 kommentarer

4 thoughts on “DETTE GJØR MEG GLAD AKKURAT NÅ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *