DET HAR KANSKJE GÅTT LITT FOR LANGT?

Categories Blogg

Etter at jeg leste at de trodde at hundesykdommen hadde spredt seg til Trondheim så ble jeg selvfølgelig helt hysterisk. Jeg brukte hele dagen i går på å ligge på sofaen sammen med Celine slik at jeg kunne passe på henne. Jeg sjekket sikkert til hun hvert femte minutt, noe som må ha vært så utrolig irriterende for stakkars Celine haha. Jeg regner likevel med at jeg ikke er den eneste hundeieren som føler meg litt hjelpesløs og ikke minst stresset? Det er ekkelt å ikke vite noe som helst, og frem til de finner ut hva det er så tør jeg ikke å gå tur med Celine. Jeg er bare så evig takknemlig for at vi har hage, for eller så vet jeg faktisk ikke hva jeg skulle gjort. 

Jeg prøver hardt å ikke fokusere så alt for mye på det, for jeg kommer til å bli gal. Jeg var usikker på om jeg skulle tørre å mate Celine med tørrfor i går eller ikke, og da har det kanskje gått litt for langt. Jeg kjenner likevel at jeg må begynne å fokusere på noe litt mindre stressende og mer positivt så jeg tenkte å oppdatere dere på lunsjen jeg var på for et par dager siden. Elise inviterte Victoria og meg med på Egon som ligger på Tyholttårnet for å planlegge Los Angeles. Det var vel egentlig ikke så mye å planlegge ettersom at vi har bestilt både fly og bosted, men det var vel egentlig bare for at vi gleder oss så utrolig mye. Vi har blitt enig om å dra TO turer på Universal Studios sånn at vi får med oss en vanlig dag der, også ønsker vi å reise dit en kveld slik at vi får oppleve showet de har på Halloween. Jeg vet ikke om dere husker det fra da Ine, Isabel og jeg var der i fjor, men det var så sinnsykt skummelt. 

Det er bare litt over en måned til vi reiser, og jeg kan virkelig ikke vente <3 sorry at jeg spammer dere så mye med LA, jeg bare gleder meg så uuuutrolig mye. 

1 kommentar

1 thought on “DET HAR KANSKJE GÅTT LITT FOR LANGT?

  1. du er ikke alene:/ vi har en hund på 6 mnd, og vi tar kun med han ut i hagen, ikke tur og ikke lar han møte andre for jeg vil ikke at det skal skje no. bor ved Trondheim <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *