DENNE UKENS MATHANDEL

Categories Blogg

Er det bare jeg som synes tiden går skremmende fort? Jeg føler at det akkurat var mandag, og nå er det altså helg igjen. Jeg begynner også å stresse med at jeg har bare litt over en måned til at jeg skal flytte ut av leiligheten min, og jeg betaler siste husleie nå i august 😭 Jeg har blitt så glad i å bo her så jeg ser ikke for meg noe annet akkurat nå, men da må jeg bare minne meg selv på hvorfor jeg tok de valgene jeg tok. Jeg skal fokusere på å følge drømmene mine de neste årene, og Oslo kan jeg alltids flytte tilbake til. Jeg må bare være flink til å nyte tiden jeg har igjen her, og bare kose meg skikkelig.

Jeg har i alle fall handlet litt digg som jeg skal kose meg med i helgen. Jeg regner med at jeg kommer til å lage meg Pasta med Pesto i dag (min nye favoritt) også blir det nok taco på søndag. Jeg er alene i morgen, så jeg føler kanskje at det er bedre å vente med tacoen til jeg har besøk. Til dere som lurer på hvordan jeg lager pastaen så kutter jeg bare opp de grønnsakene jeg bruker. Jeg liker å ha løk, purreløk og brokkoli som jeg kutter opp i små biter. Så koker jeg bare pasta og steker erstatningen jeg bruker for kylling. Så avslutter jeg med å surre pestoen inn i pastaen <3

Som jeg skrev for litt siden så skal jeg begynne å kutte ned på melkeprodukter, så denne uken skal jeg teste yoghurten fra Alpro.

Denne bruker jeg i smoothie, namm!!

En av mine favoritter når det kommer til “kjøttdeig”

Denne er SÅ god!!

Denne er også SÅ god! Som sagt så elsker jeg vegetarproduktene til Coop.

Min favoritt når det kommer til ingefærshot.

3 kommentarer

3 thoughts on “DENNE UKENS MATHANDEL

    1. At du fikk ut at Sofie var et dårlig forbilde av dette innlegget er interessant? Dette innlegget er verken støtene, eller dårlig påvirkning for noen.

      Her viser Sofie at hun står for drømmene sine og viser at det er greit å gå ut av den trygge komfort sonen og satse av og til- og at denne følelsen kjenner også influencerene på- Så her er hun ærlig også.

      Sofie handler sunne mat produkter- men også produkter som et vanlig menneske spiser. Ingenting av dette er farlig eller dårlig påvirkning. Ærlig- du velger lese dette kun for å skrive drit til hun. Slutt å vær et troll. Trenger du hjelp be heller om det. Ikke trøkk andre ned i samme røre som du kanskje befinner deg i.

      Til Sofie: ha en fin dag <3 og masse lykke til med flyttingen! Syns du er super tøff som satser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *