DENNE UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Categories Blogg

Har du noen faste rutiner som du må gjøre hver eneste dag?
Jeg har en notatbok der jeg skriver ned alle målene og drømmene mine, dette er noe jeg gjør hver eneste dag. Jeg elsker også å starte dagen min med en Celsius, etterfulgt av en god treningsøkt før jeg starter jobbdagen min.

Har du datet noen etter at du ble singel?
Njaa, jeg har vært mye med en person, men jeg vet ikke helt om jeg kan kategorisere det som dating?

Hvordan klarer du å ikke forelske deg om du møter/henger med en gutt?
Først og fremst så er jeg veldig bestemt på at jeg ikke skal ha kjæreste, og når jeg først bestemmer meg for noe så er jeg så sta at det skal mye til for å klare å endre akkurat det 😂 Jeg går heller ikke å leter etter drømmeprinsen, for å så henge med han hver eneste dag.

Hva tenker du om at så mange legger ned bloggene sine?
Jeg tenker egentlig bare at folk må gjøre det som føles rett for dem, og om det er å gå over til andre plattformer så er jo det selvfølgelig ikke noe jeg irriterer meg over. Jeg kommer til å blogge så lenge jeg føler det gir meg noe, uavhengig av hvor mange andre som gjør det 💕

Har du blitt såret/hatt kjærlighetssorg over noen etter at du ble singel?
Nei, det har jeg ikke. Som jeg nevnte litt over her så er jeg veldig distansert fra alt av gutter og forhold, ettersom at jeg har bestemt meg for hvor jeg ønsker å være med engang hverdagen er tilbake. Jeg skal reise masse, og jeg vet at jeg trenger denne tiden alene. Jeg stresser ikke med å finne meg en kjæreste, og jeg har lyst til å bare bruke 20-årene mine på å være ung, fri og alene.

Er du tilgivende?
Det vil jeg absolutt si at jeg er, men jeg har også mine grenser. Jeg kan gi mennesker jeg er glad i mange sjanser, men når jeg først får nok så får jeg skikkelig nok også. Da er det på en måte ingen vei tilbake, men da skal du ha pusha grensene mine ganske langt også 😅 Jeg tror på at alle mennesker gjør feil, og at det er viktig å minne seg selv på at en dårlig handling ikke nødvendigvis gjør noen til et dårlig menneske. Samtidig som at det er viktig å vite sin egen verdi, og at ingen skal få behandle deg på en måte du ikke fortjener <3

Hva tenker du om rasister?
Stakkarslige mennesker med lite kunnskap.

Hvordan ser en normal treningsuke ut for deg?
Jeg trener styrke mandag til torsdag, der jeg har annenhver dag med overkropp og underkropp. Jeg avslutter også hver styrkeøkt med cardio på mølla der jeg går i fem minutter, deretter intervaller i fem minutter med 20×10 også går jeg i tung oppoverbakke i fem minutter. Fredag til søndag har jeg cardio og intervaller.

Hvilke TV-programmer kunne du tenkt deg å være med på?
Jeg trodde aldri jeg skulle si dette ettersom at jeg har skikkelig høydeskrekk, men jeg har bare fått mer og mer sansen for 71 grader nord. Jeg har jo blitt veldig glad i naturen og det å være i aktivitet, så nå tenker jeg at det kunne være en morsom utfordring. Jeg kunne også tenkt meg Farmen og Skal vi danse.

Jeg har lyst til å vite mer om livet i Tromsø, kan du ikke være med en til sesong av Bloggerne?
Ååh søte deg 🥺❤️

Ville du helst datet noen som var kjent, eller en som var helt ukjent?
Sistnevnte helt klart. Jeg har så mye sosiale medier rundt meg fra før på grunn av jobben min, og da ønsker jeg ikke å ha en kjæreste som også er veldig opptatt av det.

Hva hadde du gjort om du hadde blitt gravid nå?
Vel.. Jeg ønsker eller er ikke klar for å få barn akkurat nå, og bruker derfor prevensjon.

Kunne du tenkt deg å flytte tilbake til Tønsberg?
Kanskje en gang i fremtiden, men det er i så fall mange mange mange år til.

Er utseendet viktig for deg?
Utseendet er jo det første man legger merke til, men det hjelper ikke å ha et fint utseendet om du har en rævva personlighet.

Hva gjør deg lykkelig om dagen?
Trening, naturen, Celine og en god bok.

Hvor trener du?
Jeg trener på Sats Lagnes, og stortrives med det <3

5 kommentarer

5 thoughts on “DENNE UKENS SPØRSMÅL & SVAR

  1. Hvordan klarer d å ta så nydelige bilder?❤️❤️ Hvordan redigerer d de?❤️ 𝙸 𝚕𝚘𝚟𝚎 𝚞❤️❤️😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *