NÅR FLYTTER JEG?

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Lignende kåpe HER  / Veske HER  

Det er opptil 70 % rabatt Nelly   ❤️KLIKK HER ❤️

Planen min var egentlig å begynne å pakke en del når jeg kom hjem fra Sri Lanka, men akkurat sånn som ting er nå så er det jo ikke akkurat vits. Jeg ønsket å få flyttet en del av tingene mine nordover nå, også ta resten når vi hadde fått solgt leiligheten. Jeg kan jo alltids reise hjem nå, men jeg ønsker ikke å oppsøke flyplasser og offentlige steder før jeg skal hjem til mamma. Hun er jo en godt voksen dame, og jeg har ikke lyst til å ta sjansen på å kunne smitte henne. Jeg har derfor bestemt meg for å avvente til ting roer seg, og hverdagen går tilbake til normalt. Jeg har jo ikke hastverk med noe som helst, så jeg får rett og slett bare avvente med å se an situasjonen.

Jeg kjenner at jeg gleder meg til å tilbringe mer tid i Tromsø sammen med venner og familie. De siste fem årene har jeg nesten ikke vært der, og det kjenner jeg selvfølgelig på samvittigheten min. Jeg har jo besteforeldre som jeg mer enn gjerne vil tilbringe tid med, i tillegg til søsken, tantebarn, mamma og venner <3 Jeg har med andre ord mye å se frem til, og jeg gleder meg veldig til å flytte når den tid kommer. Jeg satser på at det bare er et par måneder til, men jeg kommer som sagt ikke til å forhaste meg med noe som helst. Helsa kommer alltid først, og vi skal nyte den siste tiden vi har igjen i den fine leiligheten vår.

6 kommentarer

6 thoughts on “NÅR FLYTTER JEG?

  1. Var det ikke litt dumt å kjøpe hus når dere begge ikke visste hva som skjedde frem over?😯

    1. Ting endret seg jo etter at vi kjøpte huset, og vi begge hadde planer om å starte et liv her 🙂 Hadde det vært noe som var usikkert med jobb og bosted FØR vi ble enige om å kjøpe leilighet så hadde vi ikke kjøpt.

  2. Det er så rar situasjon nå altså…vi må bare å vente å se hva som skjer liksom… :-/
    Tror ikke jeg har fått med meg at du er tante, jeg… Det er koselig da! Jeg har 2 tantebarn, de er så gode! <3 Klem til deg! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *