Stockholm, Spania og Los Angeles?

Categories Blogg

Nå som jeg ikke har et “fast” sted å bo så har jeg ønsket å utforske litt forskjellige land. Jeg kunne for eksempel tenkt meg å være noen måneder i Spania fra Høsten og utover (når vi kan reise igjen). Jeg har også vært veldig inne på å ta noen måneder i Stockholm. Jeg har alltid likt meg så godt der, i tillegg til at jeg kjenner et par stykker som bor der. Det er jo heller ikke så langt unna, så der kunne jeg faktisk hatt med meg Celine om jeg bestemte meg for å være der over en lengre periode.

Jeg har bare alltid hatt lyst til å reise rundt, bo forskjellige steder og oppleve nye ting. Jeg har jo vært veldig klar fra dag en om at jeg derfor skal utforske litt flere steder enn bare Los Angeles (spesielt med tanke på at jeg faktisk ikke kan bosette meg der, lol). Jeg vil jo ikke akkurat kalle det for å “flytte”, men jeg kunne tenkt meg å være flere måneder i blant annet USA, London, Spania og Stockholm. Nå vet jeg ikke hvordan de nye reglene vil være ettersom at London har gått ut av EU, men jeg kan jo se for meg at det kanskje ikke vil være så problematisk?

Et lite bildedryss fra min aller første tur til Stockholm i 2015 <3

Alt jeg vet er at jeg skal gjøre alt det jeg ønsker og har drømt om de neste årene. Jeg har tenkt på dette så lenge, og at det har tatt meg så mange år å faktisk tørre er jo egentlig ganske sykt. Jeg kan jo likevel forstå det, for er man redd eller usikker rundt noe så finner man alltid på unnskyldninger for å ikke gjøre det. Jeg er bare stolt over meg selv at jeg endelig har tatt steget, selv om Corona har satt litt bremser på planene mine. Selv om jeg har kjent meg veldig rastløs den siste tiden, så vet jeg at det bare er en periode. Etterhvert kan jeg gjøre alle de tingene jeg har ventet på, og tenk hvor godt det vil føles da 😍

4 kommentarer

4 thoughts on “Stockholm, Spania og Los Angeles?

  1. Du har fått med deg at vi lever i en pandemi og at 90% av Spania er stengt ned?

    Gå heller foran som et godt eksempel og drit i å reis utenlandsk i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *