10 ÅR SIDEN

Categories Blogg

En ganske trist innrømmelse med dette bildet; Julie og jeg redigerte kroppene våre før vi la det ut. Det er ingen hemmelighet at vi gjorde oss brunere, for det så jo ikke akkurat naturlig ut. Men vi redigerte også kroppen! Det gjør meg faktisk ganske trist å tenke tilbake på, men jeg er likevel veldig takknemlig for at jeg ikke føler på det presset i dag. Jeg er bra nok

Som jeg har fortalt dere tidligere så er de aller fleste vennskapene jeg har “gamle”, for ca 95% av vennene mine har jeg kjent siden barn og ungdomsskolen. Julie er en av de vennene jeg har vært så heldig å få vokse opp med, og jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten denne fantastiske, morsomme og ikke minst energirike skapingen. 

Som dere kanskje ser så har vi forandret oss en del på de 10 årene vi har kjent hverandre, og en av de tingene jeg er veldig fornøyd med er at piercingen ble borte, for den kledde jeg virkelig ikke. Jeg gleder meg allerede til å se tilbake på bilder om 10 nye år, for tenk hvor mye vi har forandret oss da. Jeg vil nok helt sikkert se tilbake å tenke “hvorfor brukte du vippe og hairextensions?” haha. 

Vi var på konserten til Erik og Kriss, så vi måtte selvfølgelig ta et fan bilde. Jeg fikk jo tross alt signering på magen, luuucky me!

6 kommentarer

6 thoughts on “10 ÅR SIDEN

  1. Jeg føler meg ikke bra nok i det hele tatt.. ikke i klassen min.
    Men har du og Julie gått på samme videregående?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *