UKEN SOM GIKK

Categories Personlig

Reklame | NELLY

Akkurat nå. 

Akkurat nå ligger jeg i sengen, og burde ha sovet for lengst. Jeg bestemte meg for å forhåndsskrive et innlegg, slik at jeg kunne ha en rolig start på dagen i morgen(idag,hehe). Etter en samtale med legen forsto jeg kanskje at jeg må begynne å ta helsen min mer på alvor, så nå skal jeg virkelig gå inn for å slappe av og bli frisk. Jeg begynner å bli skikkelig lei nå, og man kan faktisk ikke klage før man gjør noe med det, sååå!

Ukens tanke. 

I går sendte jeg melding til psykologen uoppfordret å ba om time. Dere som har lest bloggen min en stund vet hvilket forhold jeg har til psykolog, og at jeg mener at det egentlig ikke funker for meg. Jeg tror nok bare at jeg ikke har vært klar for å åpne meg og at jeg har vært alt for sta for å ta tak i fortiden min, men det kommer en tid for alt. Er det noe jeg har lært på denne reisen så er det at man aldri kan presse et menneske til å gjøre noe han/hun ikke er klar for. Alt til sin tid <3

Ukens høydepunkt.

Det er ikke noe annet enn at Morten endelig kom hjem fra Marbella. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye jeg har savnet han, og hvor sterkt jeg har mislikt å sove alene. Jeg tror likevel det er bra for oss å ha litt tid fra hverandre nå som vi har flyttet sammen, for det er i de periodene vi virkelig kjenner på savnet. Jeg hadde faktisk nedtelling på telefonen, og overfalte han i det jeg kom inn døren hjemme <3 hehe.

Topp. HER / Bukse. HER / Sko. HER / Lignende jakke. HER

Ukens cravings. 

Fjordland sin risengrynsgrøt, NAM! <3

Ukens irritasjonsmoment. 

Det har ikke vært noen særlige irritasjoner denne uken, men det har likevel skjedd noe som er litt kjipt. Morten og jeg skulle egentlig vært i Sri Lanka nå, men vi kunne ikke reise likevel. Vi begge hadde gledet oss veldig til denne turen, men med tanke på helsen til Morten så var det best å holde seg hjemme. Jeg tror nok dessverre ikke surfing er den beste medisinen til en forslått kropp, så sånn er det bare. Det vil komme flere muligheter i fremtiden, så det er absolutt ikke noe å henge med hodet for.

Ukens latter. 

Jeg skulle google Doctor Drop in, men klarte å skrive inn “doctor doplhin”. Jeg kunne først ikke forstå hvorfor det kom så mange bilder og videoer av delfiner, hahah!!

Ukens handleliste.


Jakke. HER / Jakke. HER / Kjole. HER

Hvordan har din uke vært? <3

2 kommentarer

2 thoughts on “UKEN SOM GIKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *