JEG HATER DET

Jeg må bare beklage for at det har vært litt tull med bloggen i dag, men som kanskje noen av dere vet så skal blogg.no gjøre en del endringer som jeg både er fornøyd og misfornøyd med. Jeg fikk være testblogger for en uke tilbake, og en av tilbakemeldingene jeg ga var blant annet det nye kommentarfeltet som jeg hater (eller misliker sterkt). Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg er faktisk i mot et kommentarfelt der du må vise identiteten din for å legge igjen en kommentar hos bloggere.

Selvfølgelig liker jeg tanken på at mennesker som slenger dritt ikke skal få gjemme seg bak det ved å være anonym, men det går jo også utover dere som ikke legger igjen stygge kommentarer. Jeg forstår veldig godt at mange av dere ikke ønsker å publisere kommentarer med fult navn på en offentlig blogg, spesielt dere som kommer med private og personlige spørsmål til meg.

Jeg trodde aldri jeg kom til å ville kjempe for å få et anonymt kommentarfelt, men det er viktigere for meg å holde kontakten med dere enn å få et navn og ansikt på de som legger igjen stygge kommentarer. Jeg tror nok uansett ikke at et kommentarfelt der du må logge inn med Facebook-profilen din vil stoppe mennesker fra å være slem og nedlatende, de vil nok bare finne et nytt sted å være det.

Jeg vet at det er flere bloggere som er uenig med denne løsningen, så jeg håper og tror at det vil komme tilbake til normalt etterhvert <3 I mellomtiden får jeg noen dager med fri fra mennesker som slenger dritt, spekulerer og legger igjen unødvendige kommentarer.

PS: Jeg vil veldig gjerne vite hva DU synes om et “Facebook-kommentarfelt”, føler du at det er greit å måtte logge inn på Facebook for å kunne legge igjen en kommentar på bloggen? Gjerne legg igjen en kommentar å fortell meg dere som tør ♥ Takk på forhånd!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg