KONKURRANSE – vinn et vippeextensions sett

Categories Skjønnet

Sponset innlegg//

Hei alle sammen ♥

Er du en av de som er utrolig lei av å bruke masse unødvendig tid på badet for at du må sminke deg? Kunne du tenkt deg å våkne opp hver eneste morgen å slippe å ta på deg mascara? I tillegg til dette kan du gå rundt med fyldige, lange og fine vippper? Da er dette en gylden mulighet for deg. I forbindelse med åpningen til Beautystop i Trondheim 5 oktober skal det arrangeres en konkurranse. Første premien vil være et gratis vippeextensions sett til en heldig vinner. Du kan enten velge mellom singelvipper til en verdi av 1190, eller volumvipper til en verdi av 1590. Andre premien er eyelash aftercarekit til en verdi av 499. Eyelash aftercarekit er en pakke som inneholder 

♥ Extension coating // Et beskyttende/rensende middel som påføres vippene 1-2 ganger i uken. Dette er for å fjerne oljer fra diverse sminke/sminkefjernere, da olje kan føre til at limet løsner.
♥ Lash up super serum mascara // Mascara spesielt utviklet for vippeextensions, inneholder ingen skadelige oljer eller voks, samtidig som den er lett å vaske av.
♥ Vippebørste// Et MUST for deg med vippeextensions. Bruk denne morgen og kveld for å børste vippene dine slik at de ikke krøller seg sammen da dette er en av de største årsakene til at vippeene faller av.   

♥ Det du må å gjøre for å delta i konkurransen er

♥ Gå inn på beautystop sin facebook side HER å like siden

♥ Del innlegget

Når du har gjort det kommenterer du her med navn og epost adresse. MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN ♥


Her ser dere et eksempel på volumvipper ♥

13 kommentarer

13 thoughts on “KONKURRANSE – vinn et vippeextensions sett

  1. Hadde vært en DRØM om jeg vant denne premien. Vippene mine er ødelagte etter en hendelse for noen år siden. Der jeg ble klipt av vippene et stykke ned, de har vokst litt, men er veldig ujevne og ikke akkurat særlig lange. Mascara bruker jeg, men føler ikke noen funker. De klumper seg og gjør ikke vippene mine lange og fine mer. Ufattelig trist, for vil veldig gjerne se mer normal ut med fine vipper. Så melder meg med stor glede på denne konkurransen og har håpet 🙂
    Ønsker likevel alle lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *