For en slask

Categories Hverdags


Jeg har virkelig ikke godt av å ha fri, for jeg blir så utrolig slaskete. Idag våknet jeg halv 2!! noe som ikke er normalt for meg. Det verste var at jeg hadde en kamp mot meg selv for å klare å stå opp, for jeg var fortsatt så utrolig trøtt. Klokka er nå halv 4, og jeg har akkurat spist frokost, haha. Jeg sitter foran pcen å klarer så vidt å holde øynene mine åpen, for jeg er så utrolig trøtt. Hvordan jeg skal klare å komme meg på trening idag skjønner jeg ikke, men jeg må vel bare få den døde kroppen min opp av sofaen snart. 

Jeg har heller ikke klart å kommet meg i andre klær enn morgenkåpen min, hehe ups. Noen som har litt motivasjon til meg for å komme meg opp av sofaen, og gjøre noe? På en dag som dette trenger jeg det virkelig! Jeg tenkte forresten at jeg skulle begynne å svare på spørsmålsrunden idag, og derfor lurer jeg på om dere vil ha videoblogg eller ikke?

Ha en fin søndag alle sammen ♥

27 kommentarer

27 thoughts on “For en slask

  1. Du er virkelig ikke alene om å være slask i dag! Jeg blir alltid veldig trøtt om jeg står opp seint, og det gjorde jeg jo selvfølgelig på en fridag som denne.. Vil gjerne ha svar på spørsmålsrunden på video! 😀 Ha en fin dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *