Et innlegg utenom det vanlige

Categories Outfit

Igår var en sånn dag der regnet pøset ned, vinden blåste og mørket kom fort. Man merker så utrolig godt at høsten er her for fult, noe som egentlig er utrolig herlig. Jeg syntes høsten er en veldig fin tid, selv om været ikke alltid er på topp. Men hvor deilig er det ikke å sitte inne med en kopp kakao, god serie og ligge godt plassert under dyna ? Jeg elsker sånne dager, SPESIELT når det regner ute. Det er ekstra godt å sitte inne i varmen når det ikke er bra vær ute. Men jeg begynner å kjenne at jula kan komme snart, for jeg gleder meg utrolig til masse snø, julepynt, god mat og til være sammen med de som du bryr deg mest om. Men sannheten er vel at det ikke kommer noe snø, for vi har jo ikke akkurat blitt snødd ned de siste årene. Jeg har egentlig aldri vært spesielt glad i vinteren, men dette året gleder jeg meg virkelig. Så jeg håper virkelig at det ene året jeg faktisk vil ha en skikkelig vinter, så kommer den også. Jeg ønsker meg MASSE snø, og at det er så stabilt klima at vi IKKE får masse is og slaps. 


Jakke//Bikbok, Kjole//H&M, Sko//Hunter ( Kjolen er ikke gjennomsiktig, men tror det er blitsen som får toppen under til å vises så godt)

Som dere skjønner ble dette innlegget virkelig ikke noe utenom det vanlige. Hele blogg.no er overfylt av høst og juleinnlegg, haha. Men jeg syntes det er utrolig herlig å se alle høstbildene, så jeg har så absolutt ingenitng imot det. Jeg tenkte egentlig bare at jeg skulle spare dere for enda et høstinnlegg, da jeg egentlig ikke hadde noe fornufitg å skrive om. Disse fine høstbildene hadde jeg heller ikke, så jeg kunne vel egentlig bare latt være, haha. Dagen min ble ikke helt som planlagt, først våknet jeg alt for sent, så fant jeg ut at min lille hund var syk. Jeg måtte derfor være hjemme idag å følge med formen hennes, så det ble ingen jobb på meg. Skulle nesten trodd jeg hadde barn, haha. Men det er vel bare bra jeg blir forberedet på dette livet tidlig, om det er hund eller barn.

 

#blogg #hverdag #høst #torsdag #mote

50 kommentarer

50 thoughts on “Et innlegg utenom det vanlige

  1. Jeg elsker også høsten og julen med alt det gode som følger med! Men må nok si at favoritttiden min på året er sommeren, med bading, strender, sol, iskrem, latter og venner 😀 Da skal det jo også sies at jeg også er kjempeglad i den tiden som kommer nå fremover 🙂 Ha en super dag og tide fremover!

  2. Høst er det beste jeg vet, elsker fargen og den kalde kulden, men jeg hater regnet, altså hvis jeg skal ut et sted da, hehe. Men ellers er det alltid koselig å sitte inne når det regner ute, se på serie og spise mat 😀

  3. Jeg elsker også høsten! Spesielt oktober, på grunn av Halloween og det faktum at jula nærmer seg. Sitter faktisk her og drikker julebrus mens jeg besøker bloggen din! Ha en fin kveld videre 🙂

  4. Fint antrekk 😀 Jeg vil nok ikke innse at jeg gleder meg til jul men det må jeg jo siden jeg er ferdig med jule gavene 😛 herlig og se flere som gjør det D:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *