Litt rikere, men samtidig så mye fattigere

Categories Outfit


Cardigan// Cubus, Skjerf// H&M, Jumpsuit//Nelly
Jeg dro hjemmefra litt over 1, og nå er klokken 22.12, wow. Dagene går så fort, det er virkelig helt sykt. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde 36 timer i døgnet, for jeg trenger det. Dagen startet med “litt” shopping, noe som tok mye lengre tid enn forventet. Jeg fant faktisk noe i ALLE butikkene jeg var i, noe som selvfølgelig gjorde handleturen alt for dyr. Så nå er jeg noen plagg rikere, men samtidig så mye mer fattigere på kontoen. Jeg tror virkelig jeg må bytte noe tilbake, for jeg får angst av å bruke så mye penger som det jeg har gjort. Jeg holdt faktisk på å begynne å gråte til mamma, for jeg ble så utrolig stressa haha. Jeg kjøper ALDRI så mye klær til meg selv, jeg er den typen som kjøper kanskje en bukse, før det går noen måneder så kjøper jeg meg en genser. Men nå sitter jeg her med 5 handleposer, og en haug med klær jeg enda ikke har prøvd. Det er nesten sånn at jeg håper at det ikke passer meg, sånn at jeg har en grunn til å bytte det haha. Neida, det er godt å få handlet litt klær, for det trengte jeg. 


Nå skal jeg bare ligge på sofaen, og ta livet helt med ro. Det er kjøpt inn sikkert 20 kilo smågodt, får se om jeg har nok selvkontroll til å ikke spise meg ihjel haha. Jeg har vært så alt for lenge uten godteri nå, så det skal bli så utrolig godt ♥ Alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i godteri, uheldigvis. Jeg kunne spist det både til frokost, lunsj, middag og kvelds. Jeg går ALDRI lei, hehe. Jeg tror faktisk jeg må på et fotokurs, for i noen lys blir bildene så alt for lyse? Jeg så faktisk likbleik ut på de bildene her, men vi fant ikke ut hvordan vi skulle få til å ta klare og fine bilder uten å ha på blits? For med engang blitsen blir skrudd av blir bildene kjempe uklare, noen som har noen tips? 

 

22 kommentarer

22 thoughts on “Litt rikere, men samtidig så mye fattigere

  1. Så fint antrekk 🙂 Håper du blei fornøyd med klærne og hvis du ikke kjøper klær så ofte er det ingenting å ha dårlig samvittighet over 🙂 Ha en flott søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *