Dit de eldre damene drar

Categories Outfit


God søndag til alle mine fantastiske lesere ♥ Håper alle har hatt en fin helg. 
Er det bare meg, eller går helgene sykt fort? Tenk at det allerede er søndag idag, og ny uke starter imorgen. Det er faktisk bare 2 uker til vi er i desember, hvor sykt er ikke det? Jeg har allerede begynt å handle inn julepynt og julegaver, for jeg gleder meg så utrolig mye. Søndag er virkelig min favorittdag, grunnen til det er jo at det er INGENTING som skjer, og du kan virkelig slappe av. Etter en alt for hektisk uke har jeg virkelig kjent at jeg trenger en dag som dette. Det eneste jeg skal idag er på trening og middag, så rett hjem i koseklærnene. Jeg har HELDIGVIS fri imorgen også, så det ble langhelg på meg. 


Hva syntes dere om jakken jeg kjøpte igår? Jeg har lenge vært på utkikk etter en jakke med fuksepels, for jeg syntes de er så UTROLIG kul. Jeg har skjønt at jeg ikke er den eneste, for det er jo utsolgt over alt. Men igår fant jeg denne lille skatten på Kappahl, og det var virkelig kjærlighet med førsteblikk. Jeg pleier aldri å dra innom Kappahl, da jeg føler det er litt “gammel” dame butikk? Men igår når jeg var inne å så, hadde de utrolig mye kult. Så jeg skjønner at jeg kanskje må slutte å være så fordomsfull, og sjekke ut butikker jeg vanligvis ikke går på. 

 

22 kommentarer

22 thoughts on “Dit de eldre damene drar

  1. Dere er jo SÅ like, at det er jo til å få HELT hakeslipp av! 😮
    Jakka er fargenøytral, så du kan la det riktig SPRAKE tilbehøret. Sånt liker man (:

  2. Helt enig når det gjelder Kappahl! En butikk jeg sjelden er innom, rett og slett fordi jeg føler det er en butikk for de over 40 🙂

  3. Så du har fremdeles en sånn speilvendt header, som var populær og ‘in’ her for lenge siden? Beklager; jeg trodde at du har en enegget søster!
    Håper at kvelden din er fin ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *