Nå skal reisen begynne

Categories Reise


Da er tur til Gran Canaria sammen med kjæresten bestilt. Dette er det som skjer når jeg ser hvor bleik jeg er, haha neida. Det har ingenting med den alt for hvite hudfargen min å gjøre. Men som jeg skrev til dere så har vi planlagt at 2016 skal være vårt reise år, så vi må jo begynne et sted. Vi drar ikke til Gran Canaria før i April, så det er enda en liten stund å vente. MEN vi har snakket om å dra til Thalland eller USA i februar/mars noe som absolutt ikke er lenge til. Vi får se hva som skjer, det eneste jeg vet er at vi skal reise MASSE. Jeg har alltid sagt at livet er for kort til å holde igjen. Det er viktig å følge drømmene sine, gjøre akkurat det man vil. En av mine største drømmer er å reise jorda rundt å den drømmen skal jeg også oppfylle. Jeg har ikke lyst å bli gammel å angre på alt jeg ikke gjorde, for de historiene har jeg hørt nok av. Når man jobber i hjemmetjenesten får man høre ofte om de som skulle ønske de gjorde mer, og jeg tror kanskje det er de som har fått meg til å skjønne hvor viktig det er å gjøre akkurat det man ønsker. Jeg kan ikke tro at om noen måneder ligger jeg ved bassengkanten å nyter livet. 

 

 

bildene er tatt fra ving

17 kommentarer

17 thoughts on “Nå skal reisen begynne

  1. Jeg er såååå sjalu. Satt nettopp selv å så på priser, men er så dyrt 🙁 En vakker dag skal jeg ha penger, haha. Trøster meg med det. Jeg anbefaler virkelig å dra til USA! Elsker landet! SÅ mye å se!

  2. Hvor i Gran Canaria er det du skal til? 🙂 Har vært der 1 gang da jeg var 14 og da var jeg i Bahia Feliz i Las Palmas område. Håper på en tur tilbake snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *