Mine mål i 2016

Categories Personlig

Jobbe enda hardere med treningen
Selv om jeg trener 5 ganger i uka å går på diett 8-10 måneder i året føler jeg likevel ikke at jeg gir alt. Etter en veldig tøff start på treningen i fjor kjørte jeg meg selv i grøfta å har derfor ikke helt klart å gi alt. Nå føler jeg at jeg har kommet meg å er klar for å gå all in. Jeg gleder meg til å se hva 2016 har å by på. Kanskje en six pack?

Slutte å bry meg om små ting
Alle som kjenner meg vet at jeg har en veldig sterk personlighet. I tillegg har jeg (uheldigvis) et temperament også. Jeg kan fort irritere meg over små ting som egentlig ikke har noen betydning. Spesielt når det kommer til Gabriel haha. Det må være kjipt å være min nærmeste av og til. Det er gjerne de som får gjennomgå mest. Jeg mener aldri noe vondt med det. Men jeg vil ikke være den personen som henger meg opp i småting som ikke har noe å si. Livet er for kort til å gå å irritere seg over noe som ikke har noe betydning. 

Følge drømmene mine
Jeg har aldri hatt selvtilitt nok til å tro at jeg kan få til noe stort. Jeg sitter hjemme i stua å beundrer alle som har kommet dit jeg drømmer om å komme. Jeg har ofte tenkt ” hadde bare jeg også fått til det”. Sannheten er jo at man kan få til akkurat det man vil. Det eneste hinderet på løypa er deg selv. I alt for mange år har jeg hindret meg selv i å få til ting jeg vil, for at jeg ikke har hatt troa på meg selv. Men jobber man hardt nok å drømmer stort nok så får man det til en dag. Det kan ta mange år å komme dit man ønsker, men en dag vil det være rett foran øynene dine

Reise mye
Dette året skal være mitt reiseår. Jeg har snakket alt for lenge om at jeg skal begynne å reise, men jeg har aldri gjort noe med det. Min største drøm er å reise jorda rundt å nå er det på tide å begynne å oppfylle den. Jeg skal ikke lengre sitte på pcen å se på turer uten å bestille. Jeg skal nå sitte på pcen å bestille meg tur akkurat dit jeg vil reise. Om et år kommer jeg til å befinne meg i New York. I så mange år at jeg snakket om at jeg skal reise til New York å oppleve nyttårsaften, nå er det på tide at det skjer. 

11 kommentarer

11 thoughts on “Mine mål i 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *