Pizza and ugly clothes

Categories Mat

Er ikke dette en perfekt søndag? Det er så utrolig lenge siden vi har bestilt pizza så jeg fant ut at det var på tide at vi hadde en skiklelig junkfood day. I dag har jeg hatt en skikkelig avslappende dag så det å pynte meg har vært helt uaktuelt. Jeg trives mye bedre i Gabriel sine store t-skjorter. Jeg hadde et mål om å være kjempe sunn fram til vi skulle til Thailand da jeg skal gå i bikini hver eneste dag i tillegg til å spise alt jeg kommer over men det har jeg ikke klart helt enda haha.

Jeg tror ingen kan forstå hvor avhengig jeg er av godteri, og det tok kun 10 dager før jeg måtte ha litt smågodt. Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke ha noe som helst godteri hjemme men det er faktisk umulig når man har vært i Sverige å hamstret. MEN det er enda litt i underkant av en måned til vi skal reise, så jeg har enda good tid til å få vekk de få kiloene som skal rett tilbake igjen haha. 

4 kommentarer

4 thoughts on “Pizza and ugly clothes

  1. haha, vanskelig å holde seg unna søtsaker ja! du ser nok bra ut uansett hva du har i deg 🙂 heldig som skal til Thailand, da jeg var der var det regnværsperiode.. så vi dro til Dubai istedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *