Things change

Categories Personlig

Når du ser tilbake et år, hva ser du da egentlig? Jeg føler egentlig at livet mitt er ganske likt som det var da. Men samtidig er det jo ikke det. Det er utrolig mye som har forandret seg i livet mitt. Men disse tingene har vært så små at jeg tror ikke jeg har tenkt over det engang. Jeg merker også at jeg har endret meg mye som person på kun et år. Jeg har begynt å tenke annerledes, drømme annerledes og jeg syntes også jeg ser annerledes ut. Bildet til venstre er tatt for et år siden og bildet til høyre er tatt rett før jul. Jeg ser noen forandringer, gjør du ?

Er det ikke litt morsomt å tenke på hvor mye som forandrer seg som man egentlig ikke tenker over? Plutselig finner du ut at bryna dine ikke var så fine likevel. Så finner du ut at jobben din ikke passer deg. Du ønsker ikke å fortsette på studiet du har begynt på. Du liker plutselig Sushi. Veska du absolutt skulle ha for et år siden er nå drit stygg. Jeg merker med meg selv at jeg har annerledes smak når det kommer til både klær og sminke. Mye av klærna jeg kjøpte meg ifjor er nå gitt bort for å si det sånn haha. 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Things change

  1. Jeg ser noe småå forandringer utseendemessig, kanskje mest sminken? Men det er morsomt å tenke sånn du skriver her, hvor mye vi faktisk forandrer oss på et år!

  2. Ser forskjell på sminke og bryn! Er så sant som du skriver, at et år er egentlig ikke så lenge, men man kan fortsatt forandre seg sykt mye.. smak, stil, ferdigheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *