Tilbake til rutiner

Categories Ikke kategorisert

Jeg vet ikke helt med dere, men jeg syntes faktisk det er godt at påsken er over. Jeg er ikke spesielt fan av hverdagen, men likevel har rutiner vært savnet. Eller det er vel egentlig bare treningen og maten jeg har savnet. Grandis og alkohol er ikke noe jeg syntes er veldig godt flere dager etter hverandre haha. Men det har vært en utrolig koselig tur, og vi har hatt det så morsomt. 


I dag er det nøyaktig 2 uker til vi drar til New York, herregud så jeg gleder meg. Jeg tror nok dere kommer til å merke det godt på bloggen når jeg skal ut å reise på nytt. Skal bli godt å alltid ha noe å blogge om. 

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Tilbake til rutiner

  1. Fine bilder av fine deg:). Ja det er egentlig godt å starte hverdagen igjen, litt sunnere enn påskedagene:):). Så heldig du er som skal på tur snart, drømmtur:). Ja du må dele masse bilder fra turen:). Ha en fin tirsdag videre!

  2. Akkurat slik jeg har tenkt om alkohol denne påsken. Det er ikke gøy hver eneste dag! Derfor er jeg glad for at min treningssesong starter snart for da er det null alkohol på meg :)!

  3. digg å komme tilbake i rutiner! åh heldige du som skal til NY – jeg kom hjem derfra for bare et par dager siden, så sjekk gjerne ut bloggen om du vil ha litt tips til hva man bør gjøre 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *