Kampen mot godteriet

Categories Mat

Sunday cravings

Jeg tror ikke jeg er alene med å spise godteri i helgene, og jeg tror heller ikke jeg er alene med å spise litt for mye noen ganger, eller? haha. Det som er litt rart med meg er at jeg aldri har lyst på godteri i ukedagene, men med engang helgen kommer er jeg nesten litt.. desperat? Jeg må virkelig kjempe mot meg selv for å ikke kaste meg over godteriet og det er utrolig irriterende. De siste ukene har jeg hatt godtestopp, rett og slett for at jeg skal til New York og jeg vet hvor mye godteri jeg kommer til å spise der. Så en liten pause skader absolutt ingen, i alle fall ikke meg haha.

Denne helgen måtte jeg virkelig handle inn mye sunt og godt som jeg kunne kose meg med istedenfor godteri. Så i dag ble det grønnsaker og dipp. Veldig enkelt, men det er jo så godt. Det er egentlig utrolig mye godt man kan spise istedenfor godteri, om man bare er kreativ. Jeg vil veldig gjerne høre hva dere pleier å spise når dere har cravings, kanskje jeg får noen nye ideer?

4 kommentarer

4 thoughts on “Kampen mot godteriet

  1. Uff, ja er sånn selv. Men etter å ha hatt en ganske så sukkerfri uke, med nærmest null godteri (bare et par biter i går), føler jeg mindre på søtsuget. Derfor håper jeg å fortsette med det. Huden min trenger det virkelig nå (:
    Jeg spiser heller yoghurt med tørket frukt og nøtter, müsli barer, eller sunne pannekaker (:

  2. Jeg spiser gjerne et eple, appelsin eller så drikker jeg et stort glass med iskaldt vann, blandet med sitron i! Det burde du absolutt prøve neste gang 😀

  3. Å dette så nydelig ut! 🙂 Når jeg får det verste søtsuget mitt så veit jeg at jeg har høyt blodsukker(diabetiker) så da tar jeg medisiner også spiser jeg noe mat i stedet for! Er kun når jeg har høyt blodsukker at jeg får søtsug, så tror nok ikke dette hjelper noe for deg! 🙂 Men utrolig herlig med grønnsaker og dip da! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *