Lenge leve latskapen

Categories Trening

//sponset

Gjett hvem som sov til klokken 13.00 i dag også? Hehee, not me! Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg i det siste, men jeg føler meg super sliten uansett hvor mye jeg prøver å slappe av. MEN er det en ting jeg vil gi meg selv litt skryt for så er det at jeg alltid drar på trening uansett hvor jævlig jeg føler meg, og vet dere hva? Jeg føler meg alltid så mye bedre etterpå. Selvfølgelig, noen dager burde man holde seg hjemme. Men jeg tror de fleste har godt av å komme seg på trening de dagene man helst føler for å ligge på sofaen. Jeg tror det er litt for lett å velge sofaen istedenfor treningssenteret. Lenge leve latskapen, eller hva? haha

Om du trenger hjelp til å komme i gang med treningen vil jeg anbefale deg å kontakte SFPT. Her vil du garantert få en matplan og en treningsplan som passer perfekt for deg. Hvem sier nei takk til å kunne spise både taco og pizza hver eneste dag? Ikke dette matvraket i alle fall. 

2 kommentarer

2 thoughts on “Lenge leve latskapen

  1. Du er sexy, det må det vær lov til å si oss hetrofile imelllom:) Nei jeg går ikke på trening hvis jeg er slapp. Tverdt i mot må jeg føle meg på høyden for å i det heletatt vurdere å trene. Så ja, jeg er imponert over deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *