Jeg har virkelig overvurdert meg selv

Categories Ikke kategorisert

En liten funfact om meg, når jeg blir skikkelig giret over noe slutter jeg å være realistisk. Jeg glemmer alt som heter tid, sted og penger. Når jeg søkte om skoleplass i Los Angeles tenkte jeg ikke på at jeg skulle ut å reise i 3-4 måneder rett før skolestart. Jeg vet ikke med dere men jeg er ikke millionær (enda), så hvordan jeg tenkte at jeg skulle klare å finansiere begge turene skjønner ikke jeg. Jeg tenker alltid at alt fikser seg, men kanskje ikke denne gangen. Jeg har ikke sjans til å spare til to store turer på så kort tid, det er bare å glemme. 

Etter at fornuften snakket til meg sendte jeg melding til skolen å fikk byttet til høstsemesterert, så jeg flytter til Los Angeles i august 2017. Det suger selvfølgelig å vente så lenge, men jeg tror nok at det vil føles bedre å dra dit med en sparekonto. Jeg orker ikke å komme hjem med masse gjeld, det er ikke verdt det haha. 

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg har virkelig overvurdert meg selv

  1. åhh sø kjedelig…men tror nok det skal bli kjekt å begynne selv om det er 1 år til 😀 er helt lik når jeg skal planlegge ting. Er ikke alltid like lett å tenke på alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *