Alt du trenger er en god venn

Categories Personlig

Er det noe absolutt alle mennesker fortjener, så er det en god venn. Kanskje ikke alle mennesker, men de fleste. Jeg har ofte tenkt på hvor heldig jeg er som har så mange flotte mennesker i livet mitt, for det er så absolutt ikke en selvfølge. Jeg har venner som stiller opp uansett tid på døgnet eller hvor i verden jeg måtte befinne meg. Jeg har venner jeg kan dele godt og vondt med, og jeg har venner som alltid kommer til å være der. 

Jeg tror det finnes alt for mange “la oss dra ut vennskap”. Jeg har mange sånne venner, sånne venner man kun drikker med. Det er egentlig utrolig sært, for man har det jo så utrolig gøy sammen når man først er ute. Så hvorfor kun henge når man drikker? Jeg har heldigvis venner jeg også møter uten promille, de man kan henge med når som helst. Julie er en sånn venninne jeg bare kan henge med. Hun kan komme på besøk, vi sier egentlig ikke så mye til hverandre, men det er bare godt å ha henne der.

Tirsdag kom Julie på besøk bare for å henge. Det endte likevel opp med jaccuzi, masse godteri og en del cava. Selv om det kun var oss og vi egentlig ikke gjorde spesielt mye, så var det en utrolig morsom kveld. Jeg er bare så evig takknemlig for å ha gode venner i livet mitt, spesielt Julie og Stine. Mennesker som dere skulle det vært flere av her i verden ♥ 

 

7 kommentarer

7 thoughts on “Alt du trenger er en god venn

  1. Gode venner er utrolig kjekt å ha ja. Evig takknemlig for de jeg har også <3
    Det er noe med det som gjør oss så godt, og som gjør verden til et enda bedre stede liksom (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *