for 1 år siden

Categories Ikke kategorisert

SÅ JEG SÅNN UT?? I det siste har jeg fått høre utrolig mange ganger ” du har forandret deg skikkelig”, hæ tenker jeg da. Jeg ser meg selv i speilet hver eneste dag og jeg føler ikke at noe har forandret seg. Etter å fått høre x-antall ganger hvor mye jeg har forandret meg gikk jeg i arkivet for å se bildene jeg la ut i september for et år siden, og dette er to av de. Jeg syntes nesten jeg ser ut som en annen person, hvem er dette ? haha. Spør du meg, ser det ut som bildene er tatt for 3-4 år siden. NÅ skjønner jeg hva dere snakker om. 

Disse bildene er tatt for noen dager siden. Spør du meg er det stor forandring og det er ikke bare det at jeg har farget håret. Jeg klarer ikke å sette ord på hva det er, men noe er annerledes. Når jeg sammenligner disse bildene er jeg mer fornøyd med hvordan jeg ser ut nå. Jeg føler jeg har fått en mer voksen stil, lært å sminke meg på en annerledes måte ( noe som nok spiller en stor rolle ) og  er bedre til å ta bilder? haha. Jeg føler også personligheten min har endret seg endel, i en positiv retning. Jeg har blitt mye mer opptatt av hva som skjer i samfunnet og reflekterer mye mer, DET liker jeg. Er det ikke litt rart å tenke på hvor mye som forandrer seg uten at man merker det selv? 
 

13 kommentarer

13 thoughts on “for 1 år siden

  1. Så fine bilder av deg!:) Jeg syntes det er en stor forandring på 1 år! Ser ut til at både hårfargen og sminken har forandret seg på 1 år<3

  2. Men en ting er sikkert du er like nydelig før som nå og enda bedre. 😀 <3 Utrolig pen, ønsker deg en fin kveld. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *