Fra brunette til blondine

Categories Anbefalinger

Jeg har fått veldig mange spørsmål etter jeg farget håret mitt blondt og tenkte derfor å svare på alle spørsmålene nå. Jeg farget håret mitt på Hår som ligger på Sirkus shopping i Trondheim. Frisøren jeg bruker heter Gøril. Hun er super dyktig og er virkelig til å anbefales. Jeg har lenge ønsket meg en kald blondfarge, noe som var lettere sagt enn gjort. Jeg fikk beskjed om at jeg måtte stripe håret mitt blondt, noe som er veldig tidskrevende og ikke minst dyrt. Jeg stripet håret mitt to ganger uten å se noe særlig forskjell. Da jeg har utrolig langt og ikke minst tykt hår måtte jeg betale over 3000kr hver gang, noe som hadde blitt alt for dyrt til slutt. Gøril derimot fikk meg fra mørk til blond på noen få timer. Hun valgte å bleke det istedenfor å stripe det. Det er selvfølgelig mer skånsomt for håret å stripe istedenfor å bleke. Håret mitt tålte heldigvis en runde med bleking uten problem. 

Gøril bleket håret mitt en gang for å så bruke korrigering. Etter første runde med bleking så jeg mildt sagt helt jævlig ut. Jeg hadde en helt forferdelig gul/oransje farge, noe som ikke er helt min smak. Heldigvis reddet korrigeringen meg og ga meg fargen jeg har ønsket meg så lenge. Jeg betale ikke mer enn 2500 kr for behandlingen, noe jeg syntes var utrolig billig. Vi ble enige om at jeg skulle være mørk i bunnen for å beholde noen av mine naturlige trekk. Det er utrolig mange som har spurt om håret mitt har blitt ødelagt etter at jeg bleket det, noe det absolutt ikke har blitt. Håret mitt er ikke noe mer slitt nå enn hva det pleier å være. Det eneste er at jeg røytet utrolig mye rett etter jeg bleket det. Jeg følte meg nesten som et dyr som mistet vinterpelsen, det var utrolig irriterende. 

Som dere ser er det stor forskjell på før og etter bildene, så all creds til Gøril som fikk meg fra mørk til blond på noen timer. Jeg har hørt om utrolig mange som sliter med å få håret fra mørkt til blondt, så jeg er veldig glad jeg ikke er en av de. Når det kommer til hva jeg bruker for å pleie håret mitt skal jeg være så ærlig å si at jeg ikke bruker noe som helst. Jeg har alltid vært super dårlig til å ta vare på håret mitt, og er derfor ikke noe flinkere nå. Jeg bruker Fugde sin blåshampo ca 3-4 ganger i uken, for å beholde fargen min kald. Jeg er livredd for å få gult hår og har derfor et overdrevent brukt på blåshampo. De fleste jeg har snakket med bruker det 1-2 ganger i uken, hehe ups. 

Håper dette gjorde dere litt klokere <3 

8 kommentarer

8 thoughts on “Fra brunette til blondine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *