Paradise Hotel 2017

Categories Om meg

Det føles utrolig merkelig å skrive et innlegg på bloggen igjen. Det er over to måneder siden jeg publiserte mitt siste innlegg og nå er jeg tilbake igjen. 

For to måneder siden fortalte jeg både venner og familie at jeg skulle reise til Los Angeles for å studere, istedenfor reiste jeg til Mexico for å være med i årets sesong av Paradise Hotel. Jeg tror ikke det har gått opp for meg hva jeg egentlig har vært med på. Jeg tror ikke jeg kommer til å forstå det før jeg begynner å se meg selv på TV. For bare litt over et år siden var jeg helt sikker på at jeg aldri kunne vært med på dette og nå er situasjonen helt annerledes. 

Da jeg fikk beskjed om at jeg var videre i året sesong var jeg veldig usikker. Jeg var nær ved å trekke meg mange ganger. Til og med så sent som dagen før vi skulle sjekke inn på hotellet. Akkurat nå er jeg så utrolig glad for at jeg aldri trakk meg, for dette har vært en SYK opplevelse. Jeg har møtt mennesker jeg ellers aldri ville møtt, samtidig som jeg har lært så utrolig mye om meg selv. 

Det er nå bare 6 dager til premieren av Paradise Hotel. 6 dager til livet mitt kommer til å være helt annerledes, det er sykt å tenke på. Selv om jeg gleder meg som et lite barn, er dette også veldig skummelt. Det er skremmende å tenke på alle som plutselig skal ha en mening om meg, både på godt og vondt. Det er skremmende at så mange skal se mine dårlige sider, og ikke bare de gode. Kanskje jeg også ser noen nye sider ved meg selv? Jeg har allerede sett at jeg ser ganske annerledes ut på TV enn hva jeg gjør i virkeligheten. Kanskje ingen kommer til å kjenne meg igjen? hehe neida, joda. Jeg håper uansett dere er like spente som meg, og dere har MYE å glede dere til. Dette kommer til å bli en syk sesong!

9 kommentarer

9 thoughts on “Paradise Hotel 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *