Den etterspurte videoen

Categories Ikke kategorisert


Jakke – Bikbok // Body – Bikbok // Bukse – Bikbok

Denne dagen har virkelig gått i ett. Akkurat nå har jeg et veldig spennende prosjekt på gang, som jeg ikke kan fortelle dere om helt enda. Det er så kjedelig å måtte holde ting hemmelig, for jeg vil jo gjerne dele mest mulig med dere. Store deler av dagen har gått til akkurat dette, og utenom det har jeg vært på shopping sammen med Martine Lunde. 

Akkurat nå befinner jeg meg hos Martine, og vi har akkurat spilt inn videobloggen vår. Nå gjenstår bare redigering, så skal jeg få lagt den ut i løpet av kvelden, så det er bare å følge med ♥

6 kommentarer

6 thoughts on “Den etterspurte videoen

  1. Ååh, kjære sofie.. Du e en så flink blogger, så vær så snill å ikkje begynn med de dær overskriften som lure folk inn på blogga..

  2. Anonym: Er absolutt ikke meningen å lure noen 🙂 jeg forklarer jo i teksten at vi holder på å lage video, og det er mange som har spurt om den. Så om dere oppfatter det som at jeg lurer dere så er det veldig synd, for det er ikke meningen !

  3. Folks interesse i dagens mediaverden fordufter raskere enn dugg for solen – hvis du ikke leverer det du sier du skal levere når du sier det så mister leserne interesse… du hadde jo en spørsmålsrunde ved starten av sesongen som du heller ikke svarte på…

  4. Anonym: Jeg skrev i går at videoen kom ut i går eller idag, og denne dagen er ikke over enda 🙂 Vi sliter med å få lagret videoen som allerede er ferdig redigert, så vi prøver så godt vi kan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *