Min hverdagssminke

Categories Sminke

// I samarbeid med Coverbrands

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvordan jeg sminker meg, og jeg tenkte derfor å lage et innlegg til dere der jeg viser dere min hverdagssminke. Jeg er veldig glad i å sminke meg, men når jeg ikke skal noe spesielt synes jeg det enkle ofte er det beste. Jeg bruker et par produkter som jeg skal vise dere i dag, som jeg er utrolig fornøyd med. Jeg ble også veldig fornøyd med dagens sminkelook, så med litt mer øyenskygge og farge på leppene kunne jeg brukt denne looken til fest også.


Dette er alle produktene jeg har brukt i dagens innlegg. Jeg skal nå vise dere steg for steg nøyaktig hvordan jeg får looken min. Om dere bruker bruker rabattkoden “SOFIEN” får dere 15 % rabatt på all sminke ut 03.05. Gjelder ikke Nyx, Jeffree Star eller andre nedsatte produkter. Du finner Coverbrands sin nettside HER


Dette er meg uten sminke, og sånn jeg så ut før jeg brukte noen som helst produkter på huden min. 

Etter jeg har tatt på fuktighetskrem bruker jeg alltid en primer til ansiktet før jeg legger på foundation. Dette er for å få et jevnere resultat, og for at sminken skal holde lengre. Akkurat nå bruker jeg Milani sin Prime Light strobing +pore-minimzing. Jeg sliter ikke veldig med porer, men jeg synes likevel denne primerenpasser huden min perfekt. Jeg har prøvd en del primere, men denne får virkelig sminken til å se perfekt ut. LOVE IT.

Først starter jeg med Milani sin 2 IN 1 Foundation +Concealer. Dette er virkelig en av de beste foundationene jeg har prøvd. Den har veldig god dekkevne og ser veldig bra ut på huden. Jeg elsker resultatet, og det er utrolig lett å påføre annen sminke over. Jeg vil absolutt gi denne 10/10. Bildet under viser hvordan jeg ser ut etter primer og foundation.

Da concealeren i foundation dekker veldig bra går jeg rett til theBalm Betty-Lou Manizer. Denne kan brukes til shimmer, highlighter, bronzer og øyenskygge. Jeg bruker den mest som bronzer som jeg legger rett under kinnbenene og over i pannen. Deretter påfører jeg litt i resten av ansiktet og på halsen for å jevne ut fargen i ansiktet. Når jeg er ferdig med bronzer må jeg selvfølgelig ha litt highlight, og jeg bruker ikke noe annet enn Mary-Lou Manizer fra theBalm. Jeg legger highlighteren rett over kinnbenet og over leppen for å fremheve.

For å friske opp fargen i ansiktet er det viktig med litt blush, og da  bruker jeg Balm Beach-blush fra theBalm. Den er egentlig matt rosa, og ikke så mørk som den ser ut på bildet under. Jeg synes den er veldig fin i fargen da den ikke blir for sterk. Jeg har tidligere hatt problemer med enkelte blusher som har en alt for kraftig rosa farge, og personlig synes jeg ikke det er så fint. Derfor er denne perfekt for min smak.

Slik ser jeg ut etter bronzer, highlighter og blush

Når hudsminken er ferdig begynner jeg alltid med brynene mine. Til å tegne og forme brynene bruker jeg Billion Dollar Brows Love Your Brows kit.Her får du pinsett, brynspenn og brow gel. Jeg var så dum at jeg barberte bort halve brynet mitt da jeg var 13 år gammel, og har hatt ganske tynne bryn siden da. Jeg sliter veldig med å tegne bryna mine og blir sjeldent fornøyd. Jeg har alltid brukt pudder på brynene mine, men jeg virkelig påstå at det er mye enklere å tegne bryn med blyant. Jeg ble i alle fall kjempe fornøyd med resultatet. Etter å ha tegnet og formet brynene mine bruker jeg en brow gel for å holde brynsminken på plass.

Til slutt bruker jeg øyenskygge, og i dag har jeg brukt Nude Tude fra theBalm. Jeg bruker fargen “Fit” over hele øyelokket, også avslutter jeg med “Firm” på globalen for en litt mørkere look. Om du like glad i nude farger som meg anbefaler jeg virkelig denne øyenskyggepaletten. Den har utrolig mange fine farger å variere med, og mange av fargene passer perfekt til hverdagssminke.

Sånn ble øyenskyggen. Jeg avslutter alltid med en setting spray, og på denne looken har jeg brukt Gerard Cosmetics Slay All day

Personlig er utrolig fornøyd med Coverbrands. De har et utrolig godt utvalg, og jeg finner alltid det jeg er ute etter. De har merker som Jeffree Star Cosmetics,  Ofra Cosmetics, L.A Girl, Gerard og NYX for å nevne noen få. Coverbrands har også gratis frakt, rask levering og 365 dagers åpent kjøp.  

Om dere bruker bruker rabattkoden “SOFIEN” får dere 15 % rabatt på all sminken ut 03.05. Gjelder ikke Nyx, Jeffree Star eller andre nedsatte produkter. Du finner Coverbrands sin nettside her

8 kommentarer

8 thoughts on “Min hverdagssminke

  1. Hei Sofie:) Du trenger ikke å svare på dette, men jeg bare lurte på en ting. Har du ennå diagnosene du har skrevet om tidligere? Isåfall hvordan var det for deg på ph? For eks med fly, mennesker hele tiden, null kontroll osv. Går du til psykolog? Hvor ofte? Om du gjør det, var det vanskelig uten psykolog mens du var på ph? Forstår om det er litt for personlig å svare på, men jeg vurderer å melde meg på selv skjønner du. <3

  2. Kjære Sofie slutt å dele ting om det selv, du kommer til å angre på det når du ser tilbake om noen år. Akkurat som du gjorde om innlegget rundt silikon som du senere slettet så kommer du til å se tilbake på dette å tenke: Oj når jeg var 22 fortalte jeg alt for mye og sto for ting jeg ikke står for i dag. Selv om du tror at 25 eller 28 år gamle Sofie ikke bryr seg nå som du er 22 så kan jeg med sikkerthet si at 28 års Sofie kommer til å forbanne seg over 22 års Sofie som deler alt for mye av sitt eget liv. Verne om privatlivet ditt, du vet ikke hvor stor verdi det har før du mister det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *