HAR VI FRI INNE PÅ PARADISE HOTEL?

Categories Paradise Hotel

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva vi gjør i helgene på Paradise Hotel, og det er også mange som lurer på om vi har noen dager fri. Jeg kan starte med å fortelle dere at det ikke er noe som heter helg inne på Paradise Hotel. Ukene våre er fra mandag til torsdag, også starter vi på mandag igjen når torsdagen er over. Jeg synes faktisk vi burde hatt helg på Paradise, for var det noe jeg virkelig savnet der inne så var det fredagsfølelsen. Vi har heller aldri fri inne på hotellet, vi blir filmet hver eneste dag 24 timer i døgnet så lenge vi er der inne. Når jeg tenker over det tror jeg det kunne vært lurt å ha noen dager fri for helsen sin skyld, men det er vel halve opplegget med TV-programmet. De vil jo se forskjellige sider av oss, og det klarer de virkelig å få frem etter noen uker der inne. Det var veldig tøft å være der til tider, så det hadde absolutt ikke gjort noe med litt pusterom der man bare kunne være seg selv uten å tenke på spillet. 

De siste ukene før jeg røyk ut av hotellet var faktisk lunsj og middag de tidene på dagen jeg likte best. Da var vi “off” cam, det vil si at vi blir filmet men det er ikke materiale de kan bruke. Da snakket vi ikke taktikk eller løpte rundt å stresset for hva som skulle skje, vi bare koste oss i hverandres selskap. Da kunne vi endelig snakke om ting utenfor hotellet, for dette kunne vi ikke gjøre on cam da dere seere ikke ville forstått hvem eller hva vi snakket om. Vi ble på en måte kjent med hverandre på en annen måte, for da snakket vi om livet hjemme i Norge. Av og til fikk vi høre på musikk, og da gikk jeg alltid å la meg i loungen for å tenke og slappe av. Jeg hadde det ikke noe lett de siste ukene inne på hotellet, for jeg hadde veldig hjemlengsel.

Jeg har også perioder i livet mitt der jeg ikke har det så bra på grunn av ting som har skjedd i fortiden, og den siste tiden var jeg veldig preget av akkurat dette. Jeg sov veldig dårlig om nettene, var veldig bekymret for at noe skulle skje hjemme, var også redd for at noe skulle skje i Mexico og ja, alt egentlig. Jeg merker det veldig godt på hvordan jeg endret meg som person de siste ukene også, og det er faktisk veldig rart å se på. Når man har sånne perioder hjemme i Norge uten kamera tenker man ikke så mye over det selv, men når man faktisk får se endringen på TV så er det veldig rart. Jeg hadde helt klart trengt både helg og fridager, men det fikk vi altså ikke. 

4 kommentarer

4 thoughts on “HAR VI FRI INNE PÅ PARADISE HOTEL?

  1. bare lurer på en ting, blir ting veldig feil fremstilt på tven,eller er det sånn du mener at ting var ? 🙂 Ha en flott dag i sola 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *